CloneCD Stopped Burning/Working

I’d like to start with saying I’m sorry for posting a new thread.
I looked around first , read the other threads ,looked on google ,but found nothing to solve my problem.Last week I used Slysoft CloneCD 5.3.0.2 to burn 2 XBOX 360 Games to my new Maxell DVD+R DL Disks.Everything worked out fine ,playing my games.Today I decide to burn a new game(Tried 2 games) using the same media disk , checked the files names, layer breakers everything.When I start CloneCD , add the .dvd file load up everything set it to x2 speed I get this error: Writing to HL-DL-ST DVDRAM GSA-4163B failed! I’m using the same burner as last time nothing changed.Also here’s a log:

I 10:20:38 PM CloneCD Version 5.3.0.2 started!
I 10:20:38 PM ElbyCDIO Driver 6.0.0.1
I 10:20:38 PM ElbyCDIO.dll 6.0.5.1
I 10:20:38 PM CCDDriver.dll 5.0.0.1
I 10:20:38 PM ElbyECC.dll 4.0.0.0
I 10:20:38 PM WriteDVD.dll 2.6.3.1
I 10:20:38 PM Registered to: PirateK TeaM
I 10:20:38 PM Searching for SCSI/ATAPI devices…
I 10:20:38 PM Device Scan found 1 CD-ROMs and 1 CD-Writers!
I 10:22:54 PM Starting copy from D:\Skate.2.READNFO.PAL.XBOX360-STRANGE\strange-skate2.dvd to HL-DT-ST DVDRAM GSA-4163B
I 10:22:54 PM Write Speed: 2x
I 10:22:54 PM Writing Session 1 LeadIn…
I 10:28:00 PM Writing Session 1 image file…
I 10:37:09 PM Duration of operation: 00:14:15
I 10:37:09 PM Average Speed: 38 kBytes/s (0.03)
E 10:37:12 PM Writing to HL-DT-ST DVDRAM GSA-4163B failed!

After this disk ejects.It’s empty(I can put it back and tried a few more times with other Maxell disk).I got no idea what’s going on , it’s really strange I’ve been trying to find a solution all day but nothing.Hope someone here can help me.I read about great “mysteries” solved here.
Sorry again for new thread had nowhere else to go :frowning:

[QUOTE=Lampard92;2209186]I’d like to start with saying I’m sorry for posting a new thread.
I looked around first , read the other threads ,looked on google ,but found nothing to solve my problem.Last week I used Slysoft CloneCD 5.3.0.2 to burn 2 XBOX 360 Games to my new Maxell DVD+R DL Disks.Everything worked out fine ,playing my games.Today I decide to burn a new game using the same media disk , checked the files names layer breakers everything.When I start CloneCD , at the .dvd file load up everything set it to x2 speed I get this error: Writing to HL-DL-ST DVDRAM GSA-4163B failed! I’m using the same burner as last time nothing changed.Also here’s a log:

I 10:20:38 PM CloneCD Version 5.3.0.2 started!
I 10:20:38 PM ElbyCDIO Driver 6.0.0.1
I 10:20:38 PM ElbyCDIO.dll 6.0.5.1
I 10:20:38 PM CCDDriver.dll 5.0.0.1
I 10:20:38 PM ElbyECC.dll 4.0.0.0
I 10:20:38 PM WriteDVD.dll 2.6.3.1
I 10:20:38 PM [B]Registered to: PirateK TeaM[/B]
I 10:20:38 PM Searching for SCSI/ATAPI devices…
I 10:20:38 PM Device Scan found 1 CD-ROMs and 1 CD-Writers!
I 10:22:54 PM Starting copy from D:\Skate.2.READNFO.PAL.XBOX360-STRANGE\strange-skate2.dvd to HL-DT-ST DVDRAM GSA-4163B
I 10:22:54 PM Write Speed: 2x
I 10:22:54 PM Writing Session 1 LeadIn…
I 10:28:00 PM Writing Session 1 image file…
I 10:37:09 PM Duration of operation: 00:14:15
I 10:37:09 PM Average Speed: 38 kBytes/s (0.03)
E 10:37:12 PM Writing to HL-DT-ST DVDRAM GSA-4163B failed!

After this disk ejects.It’s empty.I got no idea what’s going on , it’s really strange I’ve been trying to find a solution all day but nothing.Hope someone here can help me.I read about great “mysteries” solved here.
Sorry again for new thread had nowhere else to go :([/QUOTE]Could be it’s [B]PirateK TeaM[/B] version?

[QUOTE=Bob;2209190]Could be it’s [B]PirateK TeaM[/B] version?[/QUOTE]

Nope had 5.3.1.0 Final Version.Same thing happens.Tried to change version no change.
I’ve tried the final and 5.3.0.2.

Buy the Software and then see if it works. :wink:

[QUOTE=alan1476;2209234]Buy the Software and then see if it works. ;)[/QUOTE]

It worked fine last week.It wasn’t a bought copy.That’s not really helping my :frowning:

[QUOTE=Lampard92;2209247]It worked fine last week.It wasn’t a bought copy.That’s not really helping my :([/QUOTE]We can’t help you if your not using paid for apps and/or your own material. It’s in the rules you agree to when you sign up.

[QUOTE=Bob;2209250]We can’t help you if your not using paid for apps and/or your own material. It’s in the rules you agree to when you sign up.[/QUOTE]

Oh okey.Sorry for the thread then.Please remove I’ll look for help somewhere else.

It’s not from CloneCD.I downloaded IMGBurn which is freeware.My drive still doesn’t want to burn and disks stay empty?Do i need to go to another section for dvd drives or something and ask there?

I already told you. No help if you are using a pirated version of software. Sorry.:wink:

[QUOTE=alan1476;2209666]I already told you. No help if you are using a pirated version of software. Sorry.;)[/QUOTE]

I’m not using cloneCD anymore.Using the free imgburn.
I found what was the problem(I think can confirm on monday).
First batch of disks I got was 4 boxed Maxells , this time I decided to get Maxells from the shpindel and I didn’t notice till a few hours ago that the top of the disk is dif. one is just plain yellow (from the spindel) and the boxed ones have green.Boxed ones worked out fine getting some of those on monday see what happens.

In that case: thread closed.