CloneCD 2.4.1.2 WERKEND!

vbimport

#1

Ik heb CloneCD 2.4.1.2 aan de praat gekregen onder een Windows 98 SE platform. Hier is mijn info. Deze files heppie nodig:

http://www.vinny.f2s.com/CloneCD_RegClean.zip.zip
http://www.vinny.f2s.com/CCDRegFx.exe
http://www.vinny.f2s.com/CloneCDen.zip
http://www.vinny.f2s.com/TNT-Clone.CD.v2.4.1.2_SN.zip

Je hebt alle bestanden nodig, en de CloneCD versie op mijn server is de enige die werkt met de Wild Willie serial. Die serial staat ook op mijn server, CD Freaks wilt daar liever niets te maken mee hebben (heb ik begrepen). Instructies:

Verwijder een al-geïnstalleerde versie van CloneCD op de volgende manier (voor newbies):

Start -> Instellingen -> Configuratiescherm
Kies het programma “Software”
Klik op “CloneCD” en vervolgens op “Toevoegen/Verwijderen”. CloneCD wordt nu automatisch gedeïnstalleerd.

Nu gaan we de settings in Win.ini en je register weghalen. Gebruik het “CCDRegFx.exe” programma. Dit programma haalt de gegevens uit Win.ini weg. Hij zegt ook dat hij het register opschoont, maar dat werkt niet helemaal zoals het hoort, geloof me.

En nu de settings in het register weghalen. Gebruik hiervoor het bestand “CloneCD_RegClean.zip.zip”. Extract het .INI bestand uit het ZIP-bestand. Klik met de rechtermuisknop op het .INI bestand, en kies “Installeren”.

OK, je CloneCD gegevens zijn nu gone forever. Nu kun je gerust een oudere versie van CloneCD installeren. Let op: Alleen de 2.4.1.2 versie die hierboven staat werkt, anderen kunnen mis gaan. Voor de lozers: Dit bestand heet CloneCDen.zip. Installeer CloneCD en start het programma op. Klik op: Help -> Enter registration code. Vul daarbij de code in die in het TNT-Clone.CD.v2.4.1.2_SN.zip-bestand zit. Klik op OK en… happy burning!

Het is een beetje uitgebreid voor degenen die er geen hol verstand van hebben. Werken er bestanden niet, e-mail of ICQ me dan. Alles heeft prima gewerkt hiero.

Vinny signing off


#2

man, man , man,
je doet of je het buskruit uitgevonden hebt.
De loosers zoals jij ze bestempelt houden zich niet bezig met illegale kopieerpraktijken laat ze dus gewoon in hun waarden. Misschien kun je je nederlandstaalgebruik een beetje bijspijkeren. Want je zinsopbouw lijkt nergens op. Begrijp me goed, het is leuk als je zoiets wilt vertellen maar termen als,
newbees, loosers etc is echt niet nodig
Greetings C-Bock


#3

Weet 't. Nederlands is nooit mijn beste vak geweest


#4

Het installeren van CloneCD ook niet!

S.

(wat 'n gezeur over 'n standaardprocedure)


#5

Nou gefeliciteerd hoor. Maar dat had ik een week geleden al voor mekaar. Op min site staat die dan ook al een tijdje:
www.gamefreakcdcopy.com