Cisco 761M probleem!

Ik heb sinds kort een cisco 761M ISDN router van iemand overgekocht. Alleen het probleem is, dat ik geen ip adres heb van de router dit betekend dat ik hem niet kan configgen via telnet (omdat ik niet weet waar ik naar toe moet telnetten) Weten jullie misschien wat het standaard ip adres is van zo’n router of misschien weten jullie wel een andere oplossing.

Oja Heb trouwens ook een fast-step programmatje gebruikt om met de cisco te connecten en te configgen, maar deze connecte ook niet.

Er zat toch een cdtje bij die router ?
Je zou dit Ip adres kunnen gebruiken192.168.1.1 en hier vind je meer informatie
http://www.cisco.com/univercd/cc/td/doc/pcat/700.htm werk zelf op mijn werk met cisco kabel routers en daar zit altijd software bij.

Er zat geen cd bij de router (omdat ik hem overgekocht had)
Ik heb de software wel van de cisco site gedownload maar die werkte niet, hij kon dus niet connecten met de cisco.

Kijk hier eens http://www.cisco.com/univercd/cc/td/doc/product/access/acs_fix/750/760qrg.htm#xtocid2013413 deze zul je zelf hebben http://www.cisco.com/public/sw-center/sw-access.shtml of mail http://www.cisco.com/public/support/tac/contact.shtml ze even.

Heb al werkend, kabel van mijn werk meegenomen!

Originally posted by drcrash
Heb al werkend, kabel van mijn werk meegenomen!

dief

Cisco rulled, maar ze hebben een bepaalde range aan IP’s dus ping de router gewoon op alle IP’s in die range en degene waarop je een reply krijgt is het!

Ik weet de range niet uit me hoofd maar als je die wilt weten kan ik hem voor je opzoeken!