CDR-W And DVD drive seen but wont work?HELP

All of a sudden both my Liteon 40125s and my 10x dvd drive wont work. Both are found by windows(XP Pro) but with an explanation mark next to them. When I goto properties it says

Windows cannot load the device driver for this hardware. The driver may be corrupted or missing. (Code 39)

I tried to uninstall both and and reboot. Windows found um again but with the same prob. Also, both drives are on diffrent IDE channels. One is on IDE2 and the other is on a PCI IDE card. I tried to reinstall the drivers but it got: Windows copuld not find a better driver…blah blah blah

I also tried del all registry entrys in regueads to these 2 but didnt do anything.

Can anyone help. Thanx

Originally posted by NeWcS
[B]All of a sudden both my Liteon 40125s and my 10x dvd drive wont work. Both are found by windows(XP Pro) but with an explanation mark next to them. When I goto properties it says

I tried to uninstall both and and reboot. Windows found um again but with the same prob. Also, both drives are on diffrent IDE channels. One is on IDE2 and the other is on a PCI IDE card. I tried to reinstall the drivers but it got: Windows copuld not find a better driver…blah blah blah

I also tried del all registry entrys in regueads to these 2 but didnt do anything.

Can anyone help. Thanx [/B]

Remove the primary or secondary IDE whichever your drives are connected to from Device manager and do a scan hardware for changes. It should be able to find your drives.

Originally posted by Ome

Remove the primary or secondary IDE whichever your drives are connected to from Device manager and do a scan hardware for changes. It should be able to find your drives.

Well i tried it and same thing. It finds the drives again but still gives me a driver error??

Any other suggestions?

Thanx

boot by using Windows XP - CD and choose repair…

I fixed it…THANX