CD-tekst met plextor 708A en Nero 5.5

Vraagje:

Volgens de specificaties van mijn Plextor 708A brander moet het mogelijk zijn om audio cd’s te maken met CD-tekst. Ik gebruik hiervoor het programma Nero versie 5.5 dat bij de brander is geleverd. Na het lezen van berichten in het forum heb ik onlangs de firm ware van mijn brander vervangen door de nieuwste versie, maar ik krijg nog steeds niet de tekst op de cd.
Heeft iemand ervaring met dit probleem, en is daar ook en oplossing voor?

Heb je ook een CD-lezer die CD-Text kan weergeven? Het zou gewoon een kwestie moeten zijn van voor het branden de optie CD-Text aan te vinken in Nero (na eerst de track/artiest namen in de betreffende CD-Text velden ingevuld of overgenomen te hebben natuurlijk). Aan de .cda bestanden op de CD ga je het niet merken. Die blijven gewoon track01.cda enz. heten.

Probeer het anders eens met het gratis schrijfprogramma Burrrn.

Ik zal het proberen uit te leggen tegen welk probleem ik aanloop. Als ik en originele audio cd in mijn cd speler van de pc stop speel ik die af met Windows media player.
Dan krijg ik de naam van het album te zien en de artiest en de nummers. Deze informatie haalt de player niet van het internet af, dat heb ik uitgeschakeld. Het kan ook niet , het is een cd van fonos (www.fonos.nl). Deze firma zet vinyl materiaal met toestemming op een cd. Als ik een cd gebrand heb met Nero, en nu ook met Burrrn dan krijg ik deze info niet te zien. Mij vraag is dus wat doe ik verkeerd. Ik heb ook nog even op de site van nero gekeken, maar volgens mij hebben ze voor Nero versie 5.5.10.45 geen updates.
Wie heeft er een oplossing, of en tip.

De laatste update voor Nero 5.5 is 5.5.10.56: http://www.nero.com/nero6/eng/nero-up_vor.php
En het bijbehorende nederlandse taalpakket: http://www.nero.com/nero6/eng/sp_file_previous_download.php?spla=nld

Zijn in het Burrrn programmavenster de titels en namen die je wil gebruiken ook te zien? En is onder Settings/Instellingen de optie CD-Text aangevinkt? Meer is er in principe niet nodig.

Wat is de bron voor de CD’s die je wil branden? Zijn het mp3’s of wav-bestanden of is het een volledige CD die je kopiëert?

Ik vond ook nog deze thread waar een gebruiker zegt dat hij met de recentere firmwares en CD-Text aangevinkt in Nero 5.5 niet kon branden, enkel met firmware 1.06 liep het goed. Andere gebruikers met Nero 6 of Roxio hadden hiermee dan weer geen probleem. http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=137358