Casema

vbimport

#1

Gaat Casema dan toch onderuit door hun eigen arrogantie…

Lees erover op de volgende pagina’s
http://www.haagschecourant.nl/presentatie/page/0,1416,6_15_1____92025,00.html
http://www.haagschecourant.nl/presentatie/page/0,1416,6_15_1____92024,00.html

Eindelijk gerechtigheid

BadMan


#2

Ronduit belachelijk dat Casema al bijna 2 jaar de gebruikers flink in de zeik neemt. Casema mag lijden dat ze elke gebruiker een schadevergoeding moeten betalen…vuile oplichters.

Ik leef mee met de gebruikers van Casema en ik ben ineens heel tevreden over mijn Chello-acountje…


#3

Hier is zo’n Casema gebruiker. Ach schoften zijn het. Brieven worden niet behandeld, bij de helpdesk wordt je afgescheept. Had gisteren weer een snelheid van 0,00. Werkelijk triest. Toch haal ik aardig wat binnen puur door de boel 24 per dag aan te laten staan. Krijg ik nu weer een brief dat ze de ‘kleine groep grote downloaders’ gaan AANPAKKEN. Zijn ze van de pot gerukt of zo die kuttekoppen!!! Ze wijten nu alle problemen aan die kleine groep. Alsof ieder andere provider deze groep niet heeft. Vuile leugens. Moet wel maandelijks 60 piek dokken voor iets wat met mijn gratis provider en 56k6 modempie sneller ging.
Kap nu maar anders wordt ik nog bozer…
Kijk ook eens op: www.wigg.nl


#4

ook ik wordt steeds pissiger van die kanker casema heb er al aan gedacht oplichters met tektyl tegaan spuiten op het gebouw in delft.
net wat hellraiser zegt 60 piek per maand willen ze wel vangen van ons maar service ho maar standaart antwoord van die helpdesk krijg je na een uur aan de tel tehebben gehangen!!

als asdl hier in den haag beschikbaar is ben ik de 1ste die pleite is bij casema ook al kost het me 175 gld per maand kan nooit langzamer dan dit zijn…

-= live a bicht but casema fuck us all =-