Casema aanpakken!

vbimport

#1

Als jullie het ook zo zat zijn met die trage Casema snelheid, wordt dan lid van de WIGG, ze zijn momenteel bezig met een met een kort geding tegen Casema.
WIGG Homepage http://www.wigg.nl/ meld vandaag:

Uitspraak kort geding Wigg vs Wanadoo 9 Mei 2001

Het Kort Geding dat door de WIGG tegen Casema is aangespannen is inmiddels gepasseerd. De rechtbank zal op woensdag 9 mei uitspraak doen.

De WIGG heeft geeist dat Casema duidelijke getallen geeft van de snelheid die de klant van het Casema internet mag verwachten. Ook eist de WIGG een deel van het abonnementsgeld terug van Casema, omdat Casema al jaren een slechte dienst levert, steeds beterschap heeft beloofd en beloften nooit heeft waargemaakt.

Casema stelde tijdens het Kort Geding dat geen enkele garantie is te geven. Ook zegt Casema dat uit een representatief onderzoek is gebleken dat de meeste abonnees zeer tevreden zijn over het Casema internet.
De klachten van de WIGG missen volgens Casema grond. De WIGG telt slechts circa 2200 leden en de overige ca 55.000 abonnees zouden tevreden zijn.

Om overtuigend aan te tonen dat heel veel Casema abonnees ontevreden zijn, is het van belang dat u uw stem laat horen. Wij hebben zo veel mogelijk leden nodig om bij Casema een betere internetdienst af te kunnen dwingen.
Wordt daarom lid van de WIGG. U kunt zich via deze pagina als lid aanmelden. Het lidmaatschap kost slechts 15 gulden per kalenderjaar. Met de kosten betalen wij de proceskosten. Hoogstwaarschijnlijk procederen wij in een bodemprocedure verder. De WIGG werkt geheel belangenloos zodat uw contributie volledig wordt aangewendt voor het behartigen van uw belangen.

Onze leden zullen steeds geinformeerd worden over de komende ontwikkelingen. Ook zullen wij nieuws op onze homepage vermelden.

http://www.wigg.nl/