Caribean Crew

vbimport

#1

Hallo Allemaal!,

Ok, dan weten we het nu dus zeker: de Carbean Crew is opgepakt!

Dit is echt heel jammer, ze waren een goede dealer en hadden de cd's altijd heel snel!

Nu komt even een vraag, ik hoop dat iemand die kan beantwoorden.

Ik had dus een paar originele Twilight 47 bij hun besteld. Afgelopen zondag kreeg ik een mailtje met: Gisteren heb ik de cd's op de post gedaan, je zult ze dinsdag wel ontvangen want maandag is alleen streekpost. Dus ik tot dinsdag afwachten, maar er kwamen geen Twilights. Toen heb ik maar weer even gemailt naar hun standaard adres, nog geen half uur later kreeg ik dit mailtje terug nadat ik had gevraagt waar mijn cd's bleven: zet al uw spulen z.s.m. weg, degene waar je besteld hebt is opgepakt, mail niet meer i.v.m. politieonderzoek. Het onderwerp was de message was: bsa waarschuwing.

Nu is het donderdag (de post is vandaag nog niet geweeest) en ik heb mijn Twilight's nog niet ontvangen. Maar die had ik toch wel moeten hebben omdat ze zaterdag al op de post zijn gedaan en toen waren ze nog niet gepakt.

Dan nu de vraag: Wie heeft hier meer Twilighnt 47 bij de Caribean Crew besteld en de cd's WEL binnengekregen of ook niet? En wie heeft ook zo'n dergelijk mailtje ontvangen?

Dan nu een andere vraag: Loop ik nu ook gevaar? Dit was de eerste keer dat ik wat bij hun bestelde en ik heb ook nog nooit wat bij Funsoft besteld.

Ik hoop dat iemand kan helpen!

Er kan ook gemailt worden naar mij op: t_m_o_f@yahoo.com

Alvast bedankt,

The Unforgiven

P.S. Hier zijn de gegevens van de Caribean Crew:

URL: http://caribean.tsx.org

Message Board: http://www.insidetheweb.com/mbs.cgi/mb820676

ICQ: 40215609