Boot.ini

vbimport

#1

Nadat ik op m’n c: schijf win me had geïnstalleerd, (op m’n d: schijf staat winXP) was het bootmenu verdwenen.

[ul]
[li]c: winme
[/li][li]d: winXP
[/li][/ul]

Zou iemand zijn (of haar ;)) boot.ini ff willen doormailen.

Thnx


#2

Zet de volgende tekst in een tekstbestand en rename deze naar boot.ini :

[boot loader]
timeout=5
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINXP
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINXP=“Microsoft Windows XP Professional” /fastdetect
C:=“Microsoft Windows Milennium Edition”

Moet juist zijn zo!
Ik raad je aan om deze topic ook even door te nemen. Hierin staat info over booten op betreffende wijze. :wink:

Good luck!


#3

En dan doet ie het nog niet, omdat Me je master boot record heeft gewijzigd.
Draai nog een keer setup van XP t/m het invullen van het registratienummer en het kopieren van de setup bestanden. Zodra de pc opnieuw opstart zie een dual boot scherm. Ga dan direkt naar Me en pas vanuit Me het boot.ini menu aan. Start daarna de pc opnieuw op en voila: Het werkt weer.


#4

Originally posted by crest
En dan doet ie het nog niet, omdat Me je master boot record heeft gewijzigd.
Draai nog een keer setup van XP t/m het invullen van het registratienummer en het kopieren van de setup bestanden. Zodra de pc opnieuw opstart zie een dual boot scherm. Ga dan direkt naar Me en pas vanuit Me het boot.ini menu aan. Start daarna de pc opnieuw op en voila: Het werkt weer.

Dat zal ik eens proberen,

Thnx Wookie en crest