Asp hosting

vbimport

#1

Hoi,

Weet iemand toevallig een goede en snelle gratis asp hosting site zonder banners en enige andere rotzooi?

Vriendelijk bedankt voor je reactie,

HellRacer


#2

Misschien een van deze:
http://www.gratiz.nl/homepage.html

Probleem met ASP hosting is dat het Microsoft is en dus betaald moet worden voor de software licenties. Daarbij is ASP met name voor het gebruik van ODBC database koppelingen (MS Access en dergelijke) en dat vraagt ook weer om CPU power (en vaak een handeling voor het aanmaken van die database koppeling).

En dan al helemaal dat het gratis moet zijn en zonder banners of popups…zoiets bestaat gewoon niet!
Er hangt altijd wel een prijskaartje aan, iemand moet de kosten betalen en als je het zelf niet doet wil een ander daar altijd een tegenprestatie voor hebben…

Je had het zeker ook nog graag gehad dat je een gratis domeinnaam erbij kreeg die op jouw naam kwam te staan, een dedicated server en ongelimiteerd dataverkeer rechtstreeks via de BackBone…(sorry voor mijn misschien wat botte reactie, maar al dat gezeur over dat altijd alles maar gratis moet en dan vaak nog zeuren dat het niet goed is…als je iets goeds wilt hebben zul je er aan moeten wennen dat het gewoon geld kost, one way or the other)


#3

Originally posted by mpie
op http://www.brinkster.com kan je gratis account aanvragen met asp ondersteuning zonder reclame maar wat het addertje onder het gras is weet ik nog niet ik ben nog niks engs tegengekomen zo suggestions let me know…

(komt uit ander forum…)


#4

Originally posted by Da_Taxman
[B]

(komt uit ander forum…) [/B]

Heb je nie genoeg aan CDfreaks Tax!? haha! Just joking offcourse!! (voordat mensen weer vanalles gaan denken!) :stuck_out_tongue:


#5

Originally posted by Wookie

Heb je nie genoeg aan CDfreaks Tax!? haha! Just joking offcourse!! (voordat mensen weer vanalles gaan denken!) :stuck_out_tongue:

Andere forum was Dutch General Chat, maar dat had jij als grote slimmerik ook wel door (http://forum.cdfreaks.com/showthread.php?threadid=27987)

Thuis heb ik meerdere windows open staan en dan is het copy/pasten van een link wat makkelijker, op de KUB flipt die P166 al als ik meer dan 4 windows open heb staan (win95, Netscape en maar 32 MB RAM)…


#6

Waar?! In de KUB?! BIEB?! :confused:

Ben zelluf al jaren nie meer in de bieb geweest! :wink: Toen ik er voor het laatst was hadden ze net 2 pc’s staan waarmee je kon kijken of een boek uitgeleend was of dat ie er nog was! :stuck_out_tongue: