Anouk is zwanger

HILVERSUM - Zangeres Anouk is in verwachting en daarom komt haar nieuwe album niet dit voorjaar, maar dit najaar uit. Dat heeft een woordvoerster van haar platenmaatschappij Dino Music donderdag gezegd

Anouk verwacht haar eerste kindje over ongeveer vijf maanden. De Haagse zangeres heeft al enige tijd een relatie met de zanger van de Nederlandse rap- en reggaeformatie Postmen The Anonymous Mis. Met hem woont ze al enige tijd samen in Rotterdam.

Anouk heeft in de komende maanden geen optredens in haar agenda staan. De woordvoerster van Dino weet niet of de zangeres, ondanks haar zwangerschap, binnenkort toch nog eens het podium beklimt. “Zeker is wel dat haar nieuwe album nog dit jaar uitkomt. Onduidelijk is nog welke titel die cd krijgt.”

bron:nu.nl achterklap

Zou die geboren worden met twee gouden voortanden ?

ik zit er voor niks tussen :frowning:

Na haar gezien te hebben op Pinkpop 2k1 hoop ik dat ze nooit meer een cd zal uitbrengen; dat was toch gewoon (muzikaal gezien) een ramp!

Ik vondt haar optreden op pinkpop juist super(zag het op tv en heb de cds er van) anouk is een beetje de nederlands madonna schokerend(wie kent nog dat ze straal bezopen een award op haalde en iedereen de kanker toewenste)

Zal wel een knap kind gaan worden trouwens WHAHAHHAHA