Afsluiten windows 2000

Ik heb een probleem met afsluiten…
als ik wil afsluiten… gaat dat allemaal prima… tot dat er
komt te staan het is nu veilig… je weet wel wat ik bedoel… als ik dan op me power on/off toest druk op me syst.kast gebreurt er barweinig…
In win 98/me geen enkel probleem die sluiten automa. af…

kunnen jullie helpen??

Probeer die on/off knop eens langer dan 20 seconden vast te houden … misschien werkt dat wel

In win2000 kan je ook automatisch afsluiten, maar ik weet niet hoe. Gebruik de zoekfunctie hier dan even, Ik geloof dat het hier wel al besproken is.

greetz

Misschien kan een update helpen vanaf de windows update page. Hier hebben veel mensen last van maar echt een verklaring ervoor heb ik niet echt. Probeer het bovenstaande misschien help het. Het kan natuurlijk nooit kwaad om een update te draaien. Wie weet kan het operating systeem niet overweg met je moederboord. En als dat niet lukt dan moet je maar gewoon 20 seconde je power knop in houden. Zoals debalt al aangaf.

Nou succes ermee

Hier zijn de links voor het downen van service pack 2 voor windows 2000

http://members.tripod.lycos.co.kr/dadash6/
http://members.tripod.lycos.co.kr/dadash5/

Wel snel erbij zijn voordat ze weg zijn

Thanx…

ik ben iets verder gekomen… met die 20 sec. ingedrukt houden … maar nu nog automatisch afsluiten…

debalt

kan ook aan mobo liggen ik had hetzelfde probleem met mijn BP6 ook in 98 geen probleem maar in 2000 sloot hij de power niet af… misschien bios update???

Dit is een bekend probleem. Je kan het oplossen door win 2000 terug te installeren. Net voor je het eerste blauwe scherm te zien krijgt druk je op f5. Dan kies je voor de installatie als standaard pc. Win2000 maakt dan geen gebruik van ACPI en je zal zien dat je pc probleemloos afsluit.