Adsl sharing

Kan er iemand mij vertellen of je met 1 adsl-modem op 2 pc adsl kan gebruiken (zonder de modem te verplaatsen wel te verstaan). Indien dit mogelijk is hoe dan???

Kijk anders eens hier <url>http://forum.cdfreaks.com/showthread.php?threadid=29398</url>

Als je nog eens hulp nodig hebt moet je maar roepen (Telenet, kabel of ADSL maakt allemaal niks uit, het werkt op alles)

Je moet idd gewoon je Inet sharen! Dit kan nog voor onverwachte probs zorgen maar daar zijn wij voor hè!! :wink:

Proxy server op een van de PC installeren. Want internetdeling werk volgens mijn niet.

Om een Proxy server op te zetten probeer het programma Wingate!! Of een gelijk soortig programma.

Of neem eens een kijkje op onderstaande link maar ik denk zelf dat je er niet veel verder mee komt. Maar het is altijd te proberen. Want daar spreken ze meer over Kabel internet en niet ADSL internet. Maar misschien dat je er iets van op steekt

Veel succes ermee

http://www.kabelinternet.myweb.nl/

Originally posted by Fer2000
Want internetdeling werk volgens mijn niet.

En waarom zou dat dan nie werken?!

Omdat je met een externe inbelverbinding zit. Maar missschien heb je wel gelijk.

Internet verbinding delen kan in feite wel maar je hebt een verhoogde kans dat je verbinding in een korte tijd eruit ligt. Daarom is het aan te raden om 1 pc als host(als hoe je het ook mag noemen) te gebruiken. Dit kan in feite al als je win98SE of winME het met het standaard sharings programma van hun je hebt hier alleen wel een eigen netwerk voor nodig.

Als je toch 2 PCs op 1 modem wilt aansluiten met dezelfde IP heb je dus gewoon een verhoogd kns dat je verbinding der snel uitligt. Namelijk de 1ste PC die met de modem communiceert moet blijven voorlopen op de 2de PC.