Administrator rechten verwijderd/Administrator rights gone

Dutch/Nederlands:
Door een verkeerd programma zijn blijkbaar de Admin Rechten van mijn Administrator-account (Zit ik altijd op dus heb geen 2e account) verwijderd.
Is er een manier om deze terug te krijgen. Mischien een command in opdrachtpomp(Veilige modus met opdrachtpomp is een mogelijkheid, anders steeds het bericht: “De bewerking is geannuleerd wegens de op uw account geldende beperkingen.”) Help mij AUB?

English/Engels
Due wrong program use, the admin-rights of my administrator account are gone. I always am on the administrator account so i dont have a 2nd account. Is there a manner to get them back?
Maybe a command in the “CMD.exe”?Because of this all things i do normally are blocked; "The application has been cancelled because you dont have the rights"PLEASE HELP?

Start windows in veilige modus en probeer dan de rechten van het account te herstellen of gebruik dit.

[QUOTE=Mr. Belvedere;2450331]Start windows in veilige modus en probeer dan de rechten van het account te herstellen of gebruik dit.[/QUOTE]

Hee, bedankt voor het helpen :)maar ik denk dat ik dan toch maar de tweede optie zou moeten kiezen want het ‘‘virusje’’ blokkert echt alles van .exe tot aan .txt/.jpeg etc. Dus ik hoop dat ESR geen .exe is want die kan ik simpelweg niet meer uitvoeren.

DJ-Jack

[QUOTE=DJ-Jack;2450367]Hee, bedankt voor het helpen :)maar ik denk dat ik dan toch maar de tweede optie zou moeten kiezen want het ‘‘virusje’’ blokkert echt alles van .exe tot aan .txt/.jpeg etc. Dus ik hoop dat ESR geen .exe is want die kan ik simpelweg niet meer uitvoeren.

DJ-Jack[/QUOTE]

ESR is een bootable iso die Windows PE bevat, dus geheel los van wat nu op je disk staat.