1 april grappen

vbimport

#1

Ben wel benieuwd naar de 1 april grappen die dit jaar weer zijn uitgehaald door iedereen. Op Nu.nl las ik een paar hele goede:

Het was dinsdag in Nederland weer flink raak met de 1-aprilgrappen. De opvallendste kwam van de Amsterdamse organisatie Vakwerk, die dinsdag uitriep tot de dag van de belastingvrije seks ofwel de dag van de zwarte wip.
Deze sprak mij natuurlijk wel aan…als Taxman :wink:


#2

Op het werk probeerde ik mensen te overtuigen dat SCSI na 3 maanden niet meer bestaat, maar daar trapten ze helaas niet in :slight_smile:

Wel heb ik hier nog twee/drie geintjes uitgehaald , trapten de meesten ook niet in.

Verder is het op het werk nogal rustig geweest.
We zounden allemaal nieuwe koffieautomaten krijgen (gratis koffie voor iedereen) , maar die heb ik nog niet gezien. Wel zijn de oude koffieautomaten op “gratis” gezet (geen euro duppie meer) , maar daar komt niet zo erg lekkere koffie uit.


#3

ow wij een hele simpele

Vriend heeft nieuwe auto, hij loopt weg van auto en wij roepen: ‘sjees wat een flinke kras op de voorkant, hoe komt die daar frank?’

en hij sprint er uiteraard naartoe


#4

De geruchten over de mogelijke buitenaardse hulp aan Saddam zijn opnieuw opgelaaid nadat onofficiële bronnen zeggen dat Saddam in het huis waar hij zich tijdens de eerste bombardementen bevond weggestraald werd.

Tijdens de bombardementen op 20 maart, waren Saddam en mogelijk zijn zonen Uday en Qusay volgens officiële bronnen in een privé huis, gebouwd over een ondergrondse bunker in Bagdad. Saddam is na het bombardement bijna twintig uur niet meer voor het Iraakse publiek verschenen. De reden daarvoor is, volgens onofficiële bronnen, dat hij zich plotseling in Zarzi bevond.

Geruchten zeggen dat in een ondergrondse bunker in Zarzi buitenaardse wezens zijn, die Saddam helpen. Terwijl de Amerikaanse cruise missile op weg naar Bagdad was, verschenen de wezens in de vergaderzaal en waarschuwden Saddam voor het dreigende gevaar. Toen schenen de wezens een vreemd licht op de muur. Er verscheen een cirkel van licht, helder wit, met een roterend gouden licht eromheen dat tegen de klok in draaide. Saddam stapte in de poort en verdween. Daarna Uday, Qusay, drie mannen van Anim al-Khazz en vervolgens de aliens. Kort daarop sloeg de missile in.

Dit is volgens onofficiële bronnen de reden waarom er bijna een dag niets van Saddam gehoord is. Saddam, zijn zonen en de wezens zouden geteleporteerd kunnen zijn naar Zarzi. Vandaaruit is het een halve dag rijden naar Tikrit, waar de televisiestudio zich bevindt. Saddam zelf kon daarom geen speech houden donderdag. Dit is waarom Saddams dubbelganger, die volgens de CIA de echte Saddam was maar volgens contacten niet, in Bagdad een zwarte bril ophad en die speech hield. De uitzending op vrijdag toonde wel de Saddam die iedereen kent.

Volgens de bronnen zullen de buitenaardsen zich mogelijk binnenkort openbaar bekend maken, en zal dit uiteraard via CNN in de live-uitzendingen ongewild uitgezonden worden.

dit lijkt me ook wel een 1 april grap, of niet??


#5

Ik moest wel lachen toen iemand tegen mij collega 's ochtends vroeg zei: [b]“Wat zie je er goed uit vandaag!” … 1 april!![/b]


#6

Originally posted by happy_61
[B]

dit lijkt me ook wel een 1 april grap, of niet?? [/B]

Open deur :slight_smile:

Sommige 1 april grappen zijn wel dermate slecht dat niemand erin trapt. De grap van Fok! dat de RIAA samen met de BUMA en de KLPD in Nederland invallen ging doen bij KaZaa gebruikers vond ik geslaagder!


#7

het jeugdjournaal had als 1 aprilgrap dat jan peter balkenende een rolletje kreeg in de nieuwe harry potter film. zelfs femke halsema en jan marijnissen deden mee, best wel geslaagd!

een vriend van me vertelde me dat ik hem toch niet kon irriteren met een 1 aprilgrap, dus ik heb 4 briefjes opgehangen met een kamer te huur met erop zijn bijnaam (die hij niet meer kan uitstaan) en zijn tel. nummer -> alleen jammer dat hij zich ontzettend heeft vermaakt met die mensen


#8

ff een mopje van 1 april:

Er staan 2 kikkers aan de waterkant. Zegt de ene kikker tegen de andere: “Je hebt je veter los.” Dus die andere kikker bukt voorover; drukt die ene kikker zo zijn zaakje achterin die andere kikker. Opeens kijkt de kikker op en zegt: “Mijn veter is helemaal niet los…” Waarop de andere kikker antwoord; “1 april; kikker in je bil!”


#9

Originally posted by King Dingeling
[B]ff een mopje van 1 april:

Er staan 2 kikkers aan de waterkant. Zegt de ene kikker tegen de andere: “Je hebt je veter los.” Dus die andere kikker bukt voorover; drukt die ene kikker zo zijn zaakje achterin die andere kikker. Opeens kijkt de kikker op en zegt: “Mijn veter is helemaal niet los…” Waarop de andere kikker antwoord; “1 april; kikker in je bil!” [/B]
:slight_smile: :slight_smile: geinig :slight_smile: :slight_smile: