Old 01-06-2008   #1
Chocolate Aficionado
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 6,570
Ares just says Connecting

I haven't used it lately but i wanted to search for one song and not a complete album..so when i booted it up and waited for it to finish hashing....took over 30 minutes for 2500+ files ........it still says connecting
and will not let me do a search....i went to see what version and its 2.0.9.3030 i think thats the most recent one....am i doing something wrong or what?...it had worked very easy before....
Sexy_Southerner is offline   Reply With Quote
Old 17-06-2008   #2
MyCE Resident
 
Id33k's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Dallas, Texas
Posts: 765
Re: Ares just says Connecting

Quote:
Originally Posted by Sexy_Southerner View Post
I haven't used it lately but i wanted to search for one song and not a complete album..so when i booted it up and waited for it to finish hashing....took over 30 minutes for 2500+ files ........it still says connecting
and will not let me do a search....i went to see what version and its 2.0.9.3030 i think thats the most recent one....am i doing something wrong or what?...it had worked very easy before....
Have you checked you Firewall? Or Opened some more ports?

I had the same problem, I went to options then lowered the port number. It's set at 11000 or something. It set it to 600, and I connected just fine.
__________________
My Computer Specs:
- AMD FX-4300
- Windows 7 Pro
- 6GB DDR3

My GFX Cards:
- Asus Radeon HD 7790 2GB (Crossfire with same card
)

Click Here To Join ClubCDfreaks
Id33k is offline   Reply With Quote
Old 19-06-2008   #3
Chocolate Aficionado
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 6,570
Re: Ares just says Connecting

I had messed with a few ports but nothing that radical...i'll give it a try..thanks
Sexy_Southerner is offline   Reply With Quote
Old 20-06-2008   #4
Former Moderator
 
xtacydima's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Brooklyn, NY, USA
Posts: 4,014
Re: Ares just says Connecting

are you behind a router?
__________________
My Rig:
Corsair Obsidian 750D
Corsair HX Series CMPSU-1000HX 1000W PSU
Intel Core i7-3770K Ivy Bridge 3.5GHz running Win7 Ultimate 64bit
Corsair H50 Hydro Cooler CWCH50
Intel BOXDZ77GA70K LGA 1155 Intel Z77 motherboard
Corsair DOMINATOR 16GB (4 x 4GB)
ASUS ENGTX570 DCII/2DIS/1280MD5 GeForce GTX 570 (Fermi) 1280MB 320-bit GDDR5
SAMSUNG 840 Pro 512GB Series MZ-7PD512BW
WD Caviar Black 2TB 7200 RPM 64MB Cache SATA 6.0Gb/s
WD Caviar Black 2TB 7200 RPM 64MB Cache SATA 6.0Gb/s
ASUS DRW-24B1ST
Pioneer BD-RW BDR-206D
when needed...
Lite-On LTR-52246S 6S0F (via USB 2.0 to IDE)
Lite-On JLMS XJ-HD166S DS1C (via USB 2.0 to IDE)
NEC 3500AG 2.TC Quiet (via USB 2.0 to IDE)
Lite-On SOHW 1673S JS07 (via USB 2.0 to IDE)

Found a Solution here helpful? Like the forum's?
Well then, what are you waiting for JOIN NOW!!!
xtacydima is offline   Reply With Quote
Old 21-06-2008   #5
Chocolate Aficionado
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 6,570
Re: Ares just says Connecting

yeah i am..... its just a built-in cable modem router.....it had not been a problem till a couple weeks ago.....
doesn't matter
not now...i'm using frostwire now
Sexy_Southerner is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
a differnt problem with ares pwjnc Newbie Forum 3 28-09-2007 21:30
ares problem ttate82 Downloading & File Sharing 1 20-09-2005 09:41
Installing Ares vijaya Downloading & File Sharing 0 07-09-2005 05:44
How is ARES? uknown1234 Downloading & File Sharing 11 18-03-2005 23:48
ares? schnikies79 Downloading & File Sharing 0 15-06-2004 06:42


All times are GMT +2. The time now is 22:01.
Top