Old 18-10-2005   #1
New on Forum
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 10
Got vid but no sound

Recently acquired a vid via torrent, has fully downloaded and files look like this...

http://i12.photobucket.com/albums/a2...5/Vidsound.jpg

When un-rared the file becomes .avi

I can watch the vid, yet get no sound - windows media player shows 'error in codec download' (or something along those lines).

I'm wondering if somehow the .avi file and .r30 files need to be merged?

Thanks in advance for any help.
Willjt is offline   Reply With Quote
Old 14-11-2005   #2
New on Forum
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 7
Re: Got vid but no sound

hi i download a move but if i play it back on media player sound is ok picture jumps all over can any one help
ez_all is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cannot install monitor or vid drvr - Vid card and monitor not recognized Dalrogad General Hardware Forum 1 15-11-2006 23:21
Multiple sound devices on WinXP (Pro-SP1), PCI sound card & onboard sound. totalz General Software 2 23-11-2005 09:21
vid conversion Willyamm123 Newbie Forum 2 10-09-2005 06:17
need a lil help on a vid InZain Video Edit Software 0 17-07-2005 20:06
A DivX Vid jason69uk Newbie Forum 1 26-06-2005 04:03


All times are GMT +2. The time now is 21:21.
Top