Old 04-05-2002   #1
New on Forum
 
Join Date: May 2002
Posts: 13
Motoracer 3 + CloneCD V4.0.0.1 = Perfect Copy?

Did someone made a sucessfull backup from Motoracer 3 with CloneCD V4.0.0.1?

Gabberhead
Gabberhead is offline   Reply With Quote
Old 04-05-2002   #2
Senior Moderator
 
G@M3FR3@K's Avatar
 
Join Date: Mar 2000
Location: Utrèg, The Netherlands
Posts: 10,654
MotoRacer 3 is protected with TAGES and cannot be copied (yet?).
__________________
CDFreaks.com - Independent CD and DVD recording news around the clock!
Become a member of this forum, it's free! Register here!
G@M3FR3@K is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need copy of clonecd v4.01.10 bwireman Burning Software 4 13-07-2005 14:17
WarcraftIII Expansion perfect copy using CloneCD??? jincuteguy Burning Software 1 05-08-2003 00:58
Coasters when backing up with CloneCD v4.1.0.1 and Blindwrite Suite v4.2.3.33 aikon987654321 Burning Software 4 19-11-2002 05:21
Using Perfect Copy 2000 SRIII and CloneCD efondrie Burning Software 6 27-05-2002 22:55
How to copy MOTORACER 3 ? V@A Newbie Forum 6 14-01-2002 14:28


All times are GMT +2. The time now is 01:16.
Top