Old 22-09-2008   #1
New on Forum
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 3
Problem with Lite-on Dh-20A4P21C

Hello everyone! This is my first threat here and of corse i start with my problem now.. i have Lite-on Dh-20A4P21C . When i burn CD or DVD with it the prosees stops at 5% and PC is out ... Afret Reinstalation of windows the problem still remain ..

I decided to change the firmware but the official (newer for my drive) 9P59 updater says that the firmware can not complete the flashing! All other tools on this site says "there is no Lite-on drive on pc"

The PC Find this drive like " ATAPI DVD/CD DH-20A4P 05f4" or somthing ...

The Dos Utility did not find IDE 6050 chip

after the last attempt to flash with the original 9P59 the drive didnt open the tray !

Plesase HELP!

PS : Excuse my english ... it's not so good Thanks
ahche is offline   Reply With Quote
Old 22-09-2008   #2
CD Freaks Senior Member
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 288
Re: Problem with Lite-on Dh-20A4P21C

Start by changing the IDE cable first, but then again you are not giving enough information about your computer specs.
fairplay is offline   Reply With Quote
Old 23-09-2008   #3
New on Forum
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 3
Re: Problem with Lite-on Dh-20A4P21C

the cable is chanched - the same thing in primary and seocnadary channel- same thing ! master , slave - too! now the writer is on pc with Via kt133 chipset ( Amd 900mhz processor ) but on new pc it has similar efect
ahche is offline   Reply With Quote
Old 23-09-2008   #4
Senior Moderator
 
Albert's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: AL, USA
Posts: 7,728
Re: Problem with Lite-on Dh-20A4P21C

Did you check to make sure the jumper on the back of the drive was correctly set?
__________________
Dogbert. Modbert. Catbert. Albert. Countless other '-Bert' names.

Welcome to The Club! Need help? Just ask! Then be sure to stick around, have a chat, help some folks out, chew on some knowledge, and help make Myce a better place.

You might need these search tools: Site Search ||| Forum Search ||| Google (be sure to append site:myce.com to find content from this site)

Forum FAQ ||| Join us! Register now! ||| List of moderators at Myce
Albert is offline   Reply With Quote
Old 23-09-2008   #5
CD Freaks Member
 
Join Date: Jul 2007
Location: Earth
Posts: 121
Re: Problem with Lite-on Dh-20A4P21C

Quote:
Originally Posted by ahche View Post
the cable is chanched - the same thing in primary and seocnadary channel- same thing ! master , slave - too! now the writer is on pc with Via kt133 chipset ( Amd 900mhz processor ) but on new pc it has similar efect
Which effect? What does "PC is out" mean?

If you haven't already, try using ImgBurn and post a log.
superhero is offline   Reply With Quote
Old 25-09-2008   #6
New on Forum
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 3
Re: Problem with Lite-on Dh-20A4P21C

Jumper is set correctly !! I can't use IMG Burn Because Drive did not open the Tray now !!
ahche is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Lite-On DH-20A3P and DH-20A3S - $15 After Rebate - Fry's Electronics - Monday, 09/01/08 negritude Bargain Basement 4 02-09-2008 10:12
Lite-On DH-20A4H Scans German LiteOn / PLDS / Sony Writer 8 20-05-2008 22:16
LIte-On DH-20A4h walkwk Newbie Forum 6 14-03-2008 02:54
Which should I get Lite-on DH-20A3P or the DH-20A4P ? Davv111 LiteOn / PLDS / Sony Writer 9 18-12-2007 06:16
Lite-On DH-20A3L harishgayatri LiteOn / PLDS / Sony Writer 3 08-10-2007 13:15


All times are GMT +2. The time now is 08:49.
Top