Old 07-01-2010   #1
MyCE Resident
 
GringoTM's Avatar
 
Join Date: Mar 2000
Location: Kemono Island
Posts: 954
Plextools Pro XL (Win 7) stop to execute on 2010 ?

Windows 7 Ultimate strange problem on new year, today i have try to make a scan on Plextools XL 3.16
but the progran have stop to work, the OS say i don't have the Right to execute the PTXL, i have try ALL,
nothing to do the program have stop to work, this happen only on my PC configuration ?

The program was work perfectly in 2009.
GringoTM is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2010   #2
MyCE Junior Member
 
Join Date: Nov 2008
Location: Camano Island, Washington, United States
Posts: 68
Re: Plextools Pro XL (Win 7) stop to execute on 2010 ?

Now that you mention it, I can see that the PlexTools website is gone too.

This might be a problem specific to v3.16, while earlier versions could predate the agenda to terminate the software. I'm still running v3.12 just fine. I'll have to test v3.16 in a virtual machine or two, and see how that goes. If that has a 2010 problem like you say, then I'll be on the lookout for a v3.15 installer.
Glathannus is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2010   #3
MyCE Junior Member
 
Join Date: Nov 2008
Location: Camano Island, Washington, United States
Posts: 68
Re: Plextools Pro XL (Win 7) stop to execute on 2010 ?

Since I cannot Edit my post, I'll just have to reply again.

PlexTools XL 3.16 (from the legitimate installer I grabbed straight off of the PlexTools website before) works in Windows XP 32bit just fine.
More tests to come.
Glathannus is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2010   #4
MyCE Resident
 
GringoTM's Avatar
 
Join Date: Mar 2000
Location: Kemono Island
Posts: 954
i have try to Uninstall e Reinstall, i have set Compatible XP Sp2 and i have give the FULL ADMINISTRATOR
but nothing to do ! i don't understant, why it stop
__________________
-= Gringo =-

Asus P9X79 Deluxe Core i7 EE 3.3Ghz 32GB RAM
Asus nVidia GeForce GTX 680 2GB
Lite-On iHAS 524-32 A Fw: BL2J
Pioneer BDR-209JBK Fw: 1.10

Under USB BOX
Toshiba 1612
Plextor Premium TLA#0006
Plextor PX-760A TLA#0007
Plextor PX-716A TLA#0311

Asus EEEPC 1000H Atom 1.6Ghz 1GB RAM

Amiga A4000 18Mb 68040 25Mz
CyberVision 643D + DKB4091 SCSI2
Toshiba 1212

Playstation 1 -
Origa Stealth
Playstation 2 & HDD - Dms 3 & Memor32
Playstation 3 & PlayTV - Nothing
GringoTM is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2010   #5
hwp
Retired Moderator
 
hwp's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 2,360
Re: Plextools Pro XL (Win 7) stop to execute on 2010 ?

Quote:
Originally Posted by Glathannus View Post
Now that you mention it, I can see that the PlexTools website is gone too.
The download has moved here:
http://www.plextor.be/support.html
hwp is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2010   #6
MyCE Resident
 
GringoTM's Avatar
 
Join Date: Mar 2000
Location: Kemono Island
Posts: 954
Re: Plextools Pro XL (Win 7) stop to execute on 2010 ?

A friend have try the Plextools XL in his Windows 7 and all work correctly, i think the 2010 is
only a casuality, more probabily something was damaged on my sistem and the plextools stop to work
there is some tool to complete remove Plextool to try a clean install ?
__________________
-= Gringo =-

Asus P9X79 Deluxe Core i7 EE 3.3Ghz 32GB RAM
Asus nVidia GeForce GTX 680 2GB
Lite-On iHAS 524-32 A Fw: BL2J
Pioneer BDR-209JBK Fw: 1.10

Under USB BOX
Toshiba 1612
Plextor Premium TLA#0006
Plextor PX-760A TLA#0007
Plextor PX-716A TLA#0311

Asus EEEPC 1000H Atom 1.6Ghz 1GB RAM

Amiga A4000 18Mb 68040 25Mz
CyberVision 643D + DKB4091 SCSI2
Toshiba 1212

Playstation 1 -
Origa Stealth
Playstation 2 & HDD - Dms 3 & Memor32
Playstation 3 & PlayTV - Nothing
GringoTM is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PX-760SA and PlexTools 2.35: PlexTools even won't execute Baiocchi Plextor Writer 111 23-04-2008 03:55
Cannot execute Nero's quality tests on Samsung Sh-S182D carlog General Hardware Forum 2 22-12-2006 17:47
Cannot execute flashing software Null LiteOn / PLDS / Sony Writer 1 08-11-2005 22:07
How to troubleshoot stop-go-stop-go issue - daegrigg4 Newbie Forum 3 02-03-2005 01:39
How to insert a 'fixed execute into an image file? MadDogMe Burning Software 2 22-04-2002 14:43


All times are GMT +2. The time now is 11:51.
Top