Old 26-01-2009   #1
CD Freaks Junior Member
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 50
plex utilities don't detect 760a

on starting plex utilities the error "no plextor drive is detected" occurs. i hav a 760a - plex tools xl 3.16 are working.

any tips or a solution for this problem?

thx in advance
dermoritz is offline   Reply With Quote
Old 26-01-2009   #2
Bob
Resident lunatic
 
Bob's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Looking for my zigzags ~ I come from the no place and i go to the no where
Posts: 17,877
Re: plex utilities don't detect 760a

yes that is correct and no not at this time.
__________________
"You've got a hole in your soul if you don't dig the Blues" .....My Not So New Anymore *Build* is Finished.

Click HERE to join CDFreaks.com

Keith Richards ~ "If You Want The Last Laugh........Join The Rolling Stones"
Bob is offline   Reply With Quote
Old 27-01-2009   #3
CD Freaks Junior Member
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 50
Re: plex utilities don't detect 760a

thx - but what is correct? is this a known issue with 760a? or only with some controllers?
dermoritz is offline   Reply With Quote
Old 27-01-2009   #4
Retired Moderator
 
DrageMester's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Honah Lee
Posts: 20,695
Re: plex utilities don't detect 760a

Plex Utilities are designed for the newer drives manufactured by LiteOn and don't support the advanced functions of the older Plextor drives such as e.g. quality scanning. This could be the reason why your Plex Utilities reports that it doesn't find any (supported) Plextor drives.

The older "true" Plextor drives with Sanyo chipsets are supported by PlexTools Professional.
__________________
Do not meddle in the affairs of dragons, for you are crunchy and taste good with ketchup.
DrageMester is offline   Reply With Quote
Old 27-01-2009   #5
Bob
Resident lunatic
 
Bob's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Looking for my zigzags ~ I come from the no place and i go to the no where
Posts: 17,877
Re: plex utilities don't detect 760a

Quote:
Originally Posted by dermoritz View Post
thx - but what is correct? is this a known issue with 760a? or only with some controllers?
If you would have just scrolled down the page before you started your thread you would have seen this http://club.cdfreaks.com/f43/plexuti...ftware-255764/
__________________
"You've got a hole in your soul if you don't dig the Blues" .....My Not So New Anymore *Build* is Finished.

Click HERE to join CDFreaks.com

Keith Richards ~ "If You Want The Last Laugh........Join The Rolling Stones"
Bob is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2009   #6
CD Freaks Junior Member
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 50
Re: plex utilities don't detect 760a

thx again!
dermoritz is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Plex Tools won't detect plextor drive Kal525 Plextor Writer 2 12-06-2003 08:14
Plex 16 vers Plex 48 mitchel Plextor Writer 1 09-10-2002 11:51
utilities... The_Judas General Software 1 01-07-2002 20:59
norton utilities Dick Dusterdly Italian: Chat 3 14-06-2000 01:39
plex 8220 o plex 8432? d-glucosio Italian: Chat 2 01-05-2000 02:45


All times are GMT +2. The time now is 19:11.
Top