Old 12-09-2008   #1
New on Forum
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 6
dvdfab ripping error?

I just downloaded DVDFab and I am getting a ripping error with about 50% of the movies that I try to backup. I am able to read them onto the program but when I go to start the rip I get an error. I've tried other programs before that didn't even allow the movie to be loaded and I was excited that I wouldn't run into problems with this program. Anyway, is there one program that will rip all DVD's or are some DVD's just not ripable?
AmFerster is offline   Reply With Quote
Old 12-09-2008   #2
DVD Freak
 
pinto2's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Valhöll
Posts: 7,731
Re: dvdfab ripping error?

Welcome to forum.

1. What DVDFab version.
2. What movie title
3. Maybe you'll have better luck in our DVDFab forum section.
pinto2 is offline   Reply With Quote
Old 12-09-2008   #3
New on Forum
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 6
Re: dvdfab ripping error?

It's the newest version DVDFab 5 and the most recent movie that i've tried to get is "Life as a House"
AmFerster is offline   Reply With Quote
Old 12-09-2008   #4
Wii Freak
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 4,270
Re: dvdfab ripping error?

please be sure to download from dvdfab.com

as of today dvdfab can successfully decrypt all known dvd movie releases.

most probable cause is scratched/dirty disc, picky dvd reading drive.

please set pathplayer to always enable, increase the read error retry times and use main movie mode.
http://www.dvdfab.com/docs/
troy512 is offline   Reply With Quote
Old 12-09-2008   #5
Administrator
 
Kerry56's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: West Texas
Posts: 16,883
Re: dvdfab ripping error?

What error do you get? Sometimes the disk is scratched or dirty and this causes a problem ripping. Life as a House has been out quite a while and shouldn't pose any problems for DVDFab as far as protection that is on the disk.

Edit: Beat to the punch by troy
Kerry56 is offline   Reply With Quote
Old 12-09-2008   #6
New on Forum
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 6
Re: dvdfab ripping error?

i got error 300
AmFerster is offline   Reply With Quote
Old 12-09-2008   #7
Wii Freak
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 4,270
Re: dvdfab ripping error?

300 DVD_Error_OpenCGPFile

must be using Split Mode? please select either main movie or change the cgp to blank.
http://www.dvdfab.com/docs/index.php/Main/SettingsSplit
troy512 is offline   Reply With Quote
Old 12-09-2008   #8
New on Forum
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 6
Re: dvdfab ripping error?

i'm not using split, it is happening in Main Movie. I just put in the only DVD that it let me rip and now i'm getting an the same error message on that. i'm getting so frustrated!
AmFerster is offline   Reply With Quote
Old 12-09-2008   #9
Wii Freak
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 4,270
Re: dvdfab ripping error?

please follow these directions for uninstall/reinstall dvdfab

Vista
http://club.cdfreaks.com/2065659-post1.html

XP
http://club.cdfreaks.com/2073105-post1.html

Last edited by troy512; 12-09-2008 at 07:50.
troy512 is offline   Reply With Quote
Old 12-09-2008   #10
New on Forum
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 6
Re: dvdfab ripping error?

so i'm screwed? or am i suppose to reinstall it then?
AmFerster is offline   Reply With Quote
Old 12-09-2008   #11
Wii Freak
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 4,270
Re: dvdfab ripping error?

please follow ALL the directions
troy512 is offline   Reply With Quote
Old 12-09-2008   #12
New on Forum
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 6
Re: dvdfab ripping error?

i tried but then i didn't have any of the hidden files, what happened? i'm not going to have to system restore am i?
AmFerster is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
DVDFab Not Responding ripping to PS3 in Vista triggerx44 DVDFab / DVD Region+CSS Free 3 24-01-2008 16:05
DVDFab HD is slow ripping mastergunner DVDFab / DVD Region+CSS Free 5 03-11-2007 01:12
AnyDvd or DVDFab - Ripping question BoSox2882 AnyDVD 3 23-08-2007 05:08
DVDfab - Question about ripping to HD BoSox2882 DVDFab / DVD Region+CSS Free 4 16-07-2007 15:10
Subtitle does not show up after ripping with DVDfab veneman DVDFab / DVD Region+CSS Free 4 11-03-2007 02:46


All times are GMT +2. The time now is 22:02.
Top