Old 21-05-2006   #1
MyCE Resident
 
cnlson's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 2,225
php adframe popping up over and over

each page i open in the forum is launching an opening adframe.phpdialog in firefox.

can you pretty please stop it?
Attached Images
 
__________________
When you flirt with death, you run the risk that death has something more serious in mind.

-- Current optical hardware
  • Maddog Megastor 16x (Nec 3500) x2
  • Nec 3540
  • Liteon 1633 USB Ext (scanning and ripping only)
  • Liteon 48161H
  • Liteon 52246 USB Ext
-- Retired:
  • Maddog DOMINATOR 8x (Nec 2500) x2
  • benq 1620 (returned) nice catch quickee , 4012EU
  • Liteon 811s, 411s, 48161H usb 2.0 ext, 52246, 48246, 40125, ltd-163
  • LG 8400, 8163
  • Plex r820ti
  • S& F Rocket RW (Sanyo RW1) Ext Scsi x 2,SpeedWriter 4012 (teac r55s) Ext Scsi
  • Hp 7200E
cnlson is offline   Reply With Quote
Old 21-05-2006   #2
bkf
Banned
 
bkf's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Earth
Posts: 1,685
Re: php adframe popping up over and over

Quote:
Originally Posted by cnlson
each page i open in the forum is launching an opening adframe.phpdialog in firefox.

can you pretty please stop it?

just put the offending address in your host file 127.0.0.1 ??????????.???
Spend alot of time talking to itself
bkf is offline   Reply With Quote
Old 21-05-2006   #3
CD Freaks Boy Toy
 
Join Date: Feb 2006
Location: Berlin, Germany
Posts: 5,752
Re: php adframe popping up over and over

It is possible to do an 127.0.0.1 ads.cdfreaks.com, but if you're using Firefox please enable the error pages setting (which is enabled by default with 1.5+) or you'll end up with lots of message boxes.
kg_evilboy is offline   Reply With Quote
Old 21-05-2006   #4
Management
 
DoMiN8ToR's Avatar
 
Join Date: Jul 1999
Location: Myce HQ
Posts: 14,605
Re: php adframe popping up over and over

Quote:
Originally Posted by cnlson
each page i open in the forum is launching an opening adframe.phpdialog in firefox.

can you pretty please stop it?
This is strange as the file should not be downloaded but executed by the server. Given the fact that there are no other reports this could either be a temporarily problem or something with your computer? Please report back if it has been solved.
__________________
Need some help ? Please use our search function first
DoMiN8ToR is online now   Reply With Quote
Old 21-05-2006   #5
CDFreaks Resident
 
haveacigar's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: UK
Posts: 2,089
Re: php adframe popping up over and over

Quote:
Originally Posted by DoMiN8ToR
This is strange as the file should not be downloaded but executed by the server. Given the fact that there are no other reports this could either be a temporarily problem or something with your computer? Please report back if it has been solved.
I have had this a few times... i havent' said anything because if i clicked cancel it would just go away

(it only happens when i use search)
__________________
The answer to your question is here

Get a VPS with $10 free credit!

http://www.alanmonger.co.uk
haveacigar is offline   Reply With Quote
Old 22-05-2006   #6
MyCE Resident
 
cnlson's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 2,225
Re: php adframe popping up over and over

domi,
still happening on each page in the forums and also on the cdfreaks homepage. it is freaking annoying.
Attached Images
 
__________________
When you flirt with death, you run the risk that death has something more serious in mind.

-- Current optical hardware
  • Maddog Megastor 16x (Nec 3500) x2
  • Nec 3540
  • Liteon 1633 USB Ext (scanning and ripping only)
  • Liteon 48161H
  • Liteon 52246 USB Ext
-- Retired:
  • Maddog DOMINATOR 8x (Nec 2500) x2
  • benq 1620 (returned) nice catch quickee , 4012EU
  • Liteon 811s, 411s, 48161H usb 2.0 ext, 52246, 48246, 40125, ltd-163
  • LG 8400, 8163
  • Plex r820ti
  • S& F Rocket RW (Sanyo RW1) Ext Scsi x 2,SpeedWriter 4012 (teac r55s) Ext Scsi
  • Hp 7200E
cnlson is offline   Reply With Quote
Old 22-05-2006   #7
MyCE Resident
 
cnlson's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 2,225
Re: php adframe popping up over and over

Quote:
Originally Posted by bkf
just put the offending address in your host file 127.0.0.1 ??????????.???
Spend alot of time talking to itself
i really do not want to blackhole the ads if cdfreaks gets anything for showing them
__________________
When you flirt with death, you run the risk that death has something more serious in mind.

-- Current optical hardware
  • Maddog Megastor 16x (Nec 3500) x2
  • Nec 3540
  • Liteon 1633 USB Ext (scanning and ripping only)
  • Liteon 48161H
  • Liteon 52246 USB Ext
-- Retired:
  • Maddog DOMINATOR 8x (Nec 2500) x2
  • benq 1620 (returned) nice catch quickee , 4012EU
  • Liteon 811s, 411s, 48161H usb 2.0 ext, 52246, 48246, 40125, ltd-163
  • LG 8400, 8163
  • Plex r820ti
  • S& F Rocket RW (Sanyo RW1) Ext Scsi x 2,SpeedWriter 4012 (teac r55s) Ext Scsi
  • Hp 7200E
cnlson is offline   Reply With Quote
Old 24-05-2006   #8
MyCE Resident
 
ckin2001's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Strongbadia
Posts: 3,464
Re: php adframe popping up over and over

<iframe id='a0c489a6' name='a0c489a6' src='http://ads.cdfreaks.com/adframe.php?n=a0c489a6&amp;what=zone:15' framespacing='0' frameborder='no' scrolling='no' width='120' height='600'><a href='http://ads.cdfreaks.com/adclick.php?n=a0c489a6' target='_blank'><img src='http://ads.cdfreaks.com/adview.php?what=zone:15&amp;n=a0c489a6' border='0' alt=''></a></iframe>

thats the code for the adbox on the right side when my pc tries to render it with opera.
can you post what "view source" shows on firefox when that happens to you? it rendered properly in firefox for me as well. (version 1.0.7)
__________________
www.livingwithoutmicrosoft.org

last 5 cd's
Avril Lavigne - Whatever the new one is called
Lucky Boys Confusion - Throwing the Game
lostprophets - Start Something
Story of the Year - Page Avenue
Flaming Lips - Yoshimi Battles the Pink Robots



Don't let schooling interfere with your education.
-Mark Twain
ckin2001 is offline   Reply With Quote
Old 25-05-2006   #9
MyCE Resident
 
cnlson's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 2,225
Re: php adframe popping up over and over

i am gone until this is fixed. it sux.

Quote:
<iframe id='a3deef9d' name='a3deef9d' src='http://ads.cdfreaks.com/adframe.php?n=a3deef9d&amp;what=zone:24&amp;target=_blank' framespacing='0' frameborder='no' scrolling='no' width='728' height='90' allowtransparency='true'><a href='http://ads.cdfreaks.com/adclick.php?n=a3deef9d' target='_blank'><img src='http://ads.cdfreaks.com/adview.php?what=zone:24&amp;n=a3deef9d' border='0' alt=''></a></iframe>
Attached Files
File Type: txt showthread.txt (74.5 KB, 118 views)
__________________
When you flirt with death, you run the risk that death has something more serious in mind.

-- Current optical hardware
  • Maddog Megastor 16x (Nec 3500) x2
  • Nec 3540
  • Liteon 1633 USB Ext (scanning and ripping only)
  • Liteon 48161H
  • Liteon 52246 USB Ext
-- Retired:
  • Maddog DOMINATOR 8x (Nec 2500) x2
  • benq 1620 (returned) nice catch quickee , 4012EU
  • Liteon 811s, 411s, 48161H usb 2.0 ext, 52246, 48246, 40125, ltd-163
  • LG 8400, 8163
  • Plex r820ti
  • S& F Rocket RW (Sanyo RW1) Ext Scsi x 2,SpeedWriter 4012 (teac r55s) Ext Scsi
  • Hp 7200E
cnlson is offline   Reply With Quote
Old 25-05-2006   #10
Management
 
DoMiN8ToR's Avatar
 
Join Date: Jul 1999
Location: Myce HQ
Posts: 14,605
Re: php adframe popping up over and over

I am also interested what the file you can download contains. It's strange that we have only a really small amount of users reporting this while others have no problem at all, this gives me the feeling that it's not on our side, but I have no clue what could cause it on your side.
__________________
Need some help ? Please use our search function first
DoMiN8ToR is online now   Reply With Quote
Old 25-05-2006   #11
MyCE Resident
 
reasonsnotrules's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Massachusetts
Posts: 5,328
Re: php adframe popping up over and over

i don't know if this helps or confuses things more, but I remember that happening to me about 6 months ago. It only happened for about a day then it resolved itself so I never said/did anything about it.
reasonsnotrules is offline   Reply With Quote
Old 25-05-2006   #12
MyCE Resident
 
cnlson's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 2,225
Re: php adframe popping up over and over

it is a zero byte file
__________________
When you flirt with death, you run the risk that death has something more serious in mind.

-- Current optical hardware
  • Maddog Megastor 16x (Nec 3500) x2
  • Nec 3540
  • Liteon 1633 USB Ext (scanning and ripping only)
  • Liteon 48161H
  • Liteon 52246 USB Ext
-- Retired:
  • Maddog DOMINATOR 8x (Nec 2500) x2
  • benq 1620 (returned) nice catch quickee , 4012EU
  • Liteon 811s, 411s, 48161H usb 2.0 ext, 52246, 48246, 40125, ltd-163
  • LG 8400, 8163
  • Plex r820ti
  • S& F Rocket RW (Sanyo RW1) Ext Scsi x 2,SpeedWriter 4012 (teac r55s) Ext Scsi
  • Hp 7200E
cnlson is offline   Reply With Quote
Old 25-05-2006   #13
Management
 
DoMiN8ToR's Avatar
 
Join Date: Jul 1999
Location: Myce HQ
Posts: 14,605
Re: php adframe popping up over and over

That's even stranger, as the server should have either sent the entire code or the output of the file. What does IE do?
__________________
Need some help ? Please use our search function first
DoMiN8ToR is online now   Reply With Quote
Old 26-05-2006   #14
MyCE Resident
 
DiiZzY's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Nordic Region, Sweden
Posts: 3,676
Re: php adframe popping up over and over

@ cnlson
You're installation of Firefox is fubar(ed) ;-)
Do a complete uninstall and remove the Firefox directory in C:\Documents and Settings\User ID\Application Data\Mozilla Firefox

Keep in mind all your bookmarks will be removed including your extensions so you might want to take a not on what extensions you have installed (I'd suggest that you try this site without installing any at all first though).
//Danne
DiiZzY is offline   Reply With Quote
Old 26-05-2006   #15
MyCE Resident
 
cnlson's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 2,225
Re: php adframe popping up over and over

Quote:
Originally Posted by DoMiN8ToR
That's even stranger, as the server should have either sent the entire code or the output of the file. What does IE do?
ie5.01 (windows 2k) does nothing.

Quote:
Originally Posted by DiiZzY
@ cnlson
You're installation of Firefox is fubar(ed) ;-)
Do a complete uninstall and remove the Firefox directory in C:\Documents and Settings\User ID\Application Data\Mozilla Firefox

Keep in mind all your bookmarks will be removed including your extensions so you might want to take a not on what extensions you have installed (I'd suggest that you try this site without installing any at all first though).
//Danne
i restored to a time prior to this but no luck. i have daily backups for a reason . perhaps if i have time i will think about a reinstall. since it is one site only not really sure if that would be called for.
__________________
When you flirt with death, you run the risk that death has something more serious in mind.

-- Current optical hardware
  • Maddog Megastor 16x (Nec 3500) x2
  • Nec 3540
  • Liteon 1633 USB Ext (scanning and ripping only)
  • Liteon 48161H
  • Liteon 52246 USB Ext
-- Retired:
  • Maddog DOMINATOR 8x (Nec 2500) x2
  • benq 1620 (returned) nice catch quickee , 4012EU
  • Liteon 811s, 411s, 48161H usb 2.0 ext, 52246, 48246, 40125, ltd-163
  • LG 8400, 8163
  • Plex r820ti
  • S& F Rocket RW (Sanyo RW1) Ext Scsi x 2,SpeedWriter 4012 (teac r55s) Ext Scsi
  • Hp 7200E
cnlson is offline   Reply With Quote
Old 26-05-2006   #16
MyCE Resident
 
cnlson's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 2,225
Re: php adframe popping up over and over

OK this is bizzare... i had blackholed ads.cdfreaks.com back aways shortly after it was noted in this thread... after thinking about the 0 byte file i thought perhaps i should remove that from the hosts file. after doing so, i no longer have the download window coming up and my guess is that by blackholing it i was prolonging the problem.

DOMI, ckin2001,
my guess is that you have an intermittant problem and unless someone is stupid and blocking the ads it will be a short lived one for them
__________________
When you flirt with death, you run the risk that death has something more serious in mind.

-- Current optical hardware
  • Maddog Megastor 16x (Nec 3500) x2
  • Nec 3540
  • Liteon 1633 USB Ext (scanning and ripping only)
  • Liteon 48161H
  • Liteon 52246 USB Ext
-- Retired:
  • Maddog DOMINATOR 8x (Nec 2500) x2
  • benq 1620 (returned) nice catch quickee , 4012EU
  • Liteon 811s, 411s, 48161H usb 2.0 ext, 52246, 48246, 40125, ltd-163
  • LG 8400, 8163
  • Plex r820ti
  • S& F Rocket RW (Sanyo RW1) Ext Scsi x 2,SpeedWriter 4012 (teac r55s) Ext Scsi
  • Hp 7200E
cnlson is offline   Reply With Quote
Old 28-05-2006   #17
MyCE Resident
 
DiiZzY's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Nordic Region, Sweden
Posts: 3,676
Re: php adframe popping up over and over

Doing mapping via hosts file is far from a good way of doing it, use a plugin instead.
//Danne
DiiZzY is offline   Reply With Quote
Old 07-09-2006   #18
CDFreaks Resident
 
dodecahedron's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Israel
Posts: 668
Re: php adframe popping up over and over

i have the same issue. the popup pop up every now and then (not every page load) but it's going on like this a few weeks. (i just got fed up with it now and searched the forum found this topic).
i'm not sure the preceeding posts, is there a work-about ?
__________________
One Ring to rule them all, One Ring to find them,
One Ring to bring them all and in the darkness bind them
JRRT
dodecahedron is offline   Reply With Quote
Old 27-08-2010   #19
New Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 1
Users of True internet in Bangkok are getting this on many sites. Something about ISP, DNS and google analytics I think.

I got 3 computers, only one windows, the other 2 with different distros of linux. and happens on them all. I blocked your-review.net or whatever the link is now, in firewall.


dont know if it is the same thing, but same php file anyways.
DavidCarey is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
question: i get a sort of popping noise during zfactor General Software 1 22-01-2006 20:51
Popping Sound? CurtisMinBC General Software 2 16-08-2004 14:44
Crackling/ popping noise nmpaulcp General Software 22 22-01-2003 10:22
Adframe!!!!!!!! Burnfreak Dutch: De Woonkamer 5 22-07-2000 00:25
Adframe !!! SuperAppelflap Dutch: De Woonkamer 7 08-07-2000 23:11


All times are GMT +2. The time now is 18:56.
Top