Old 13-09-2009   #1
New on Forum
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 2
rood kruis

Hoi
de laatste tijd heb ik als ik rechts onder op mijn internet verbinding klik een rood kruis ik bedoel
tussen mijn Netgear router en het internet sybool normaal zou dat zijn geen internet hij geeft ook aan, Toegang alleen locaal.
toch werkt mijn internet dit is op mijn pc en op mijn laptop weet iemand de oplossing ??? zie screenshot alvast bedankt Wim.

info@wvmd.nl
Attached Images
To view attachments in this forum your post count must be 2 or greater. You currently have 0 posts.
bredance is offline   Reply With Quote
Old 14-09-2009   #2
MyCE Member
 
snelstar's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Netherlands
Posts: 108
Re: rood kruis

Als eerste: Welkom op het forum!

En ten 2e:
Als dit op je pc en je laptop het geval dan is het je router. Kijk eerst of je je router opnieuw op kan starten. Lukt het dan niet. Probeer hem dan opnieuw in te stellen. Als je niet weet hoe dat moet dan moet je dat ff zeggen.

Groeten van Snelstar
snelstar is offline   Reply With Quote
Old 14-09-2009   #3
New on Forum
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 2
Re: rood kruis

ik heb de stroom er al n paar keer af gehad ,werkt niet
ik ben op de website geweest van de router updates gedownload
was t ff weg maar nu weer terug verder weet ik niet hoe je het moet instellen.
bredance is offline   Reply With Quote
Old 15-09-2009   #4
No longer with us
 
Da_Taxman's Avatar
 
Join Date: Mar 2000
Location: The Netherlands
Posts: 15,354
Re: rood kruis

Je schrijft dat internet wel werkt...
Hoewel ik snap dat je het wil hebben zoals het hoort, zou ik eerder geneigd zijn te accepteren dat het icoontje niet klopt, zolang verder alles maar werkt...maar misschien ben ik daar gemakkelijk in...
Da_Taxman is offline   Reply With Quote
Old 27-09-2009   #5
MyCE Resident
 
Dunedain's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: In front of my monitor.
Posts: 896
Re: rood kruis

Even een vraagje. Is dat een draadloze verbinding of een bedraad?

grtz DĂșnedain
__________________
If it seems you've got everything under control... You're not going fast enough ( Ayrton Senna)



www.compugear.nl

Asus M4N98TD EVO

AMD Phenom II x4 840
Samsung 1 TB HD en ST 1.5 TB em WD 3 TB
12000 MB Kingston DDRII Ram 800 MHz
Ati Radeon 5770 1 GB
Plextor DVDR PX820SA
Windows 7 Pro



Dunedain is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
er brand een rood lampje Crowley Dutch: De Woonkamer 5 13-08-2002 01:02
Waarom is een brandweerwagen rood? Voaske Dutch: De Woonkamer 32 03-08-2002 12:08
Infra Rood Poort JAP Dutch: De Woonkamer 5 05-09-2001 23:55
het is rood en het vliegt door de 2de kamer flits Dutch: De Woonkamer 1 24-05-2001 16:56
Rood jojk Dutch: De Woonkamer 6 12-05-2001 21:59


All times are GMT +2. The time now is 12:06.
Top