Old 02-01-2008   #1
New on Forum
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 1
kan gebrande CD-rom niet afspelen

ik heb vandaag de trial van cloneCD gedownload. Toen heb ik een kopie van het spel : The Sims 2 : Gaan het maken gemaakt. (dit spel heb ik gewoon in de winkel gekocht) Maar elke keer als ik het kopietje in de computer doe krijg ik de melding : Controleer of de disc van De Sims 2 Gaan het Maken in de cd-/-dvd-romspeler is geplaast. Verwijder de disc van de sims 2 gaan het maken en plaats hem opnieuw. Kies daarna OK en start de applicatie.

en dat krijg ik steeds als ik hem erin doe.. Weet iemand wat ik moet doen zodat de kopie het wel doet?
gaatjenietaan is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2008   #2
MyCE Resident
 
Dunedain's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: In front of my monitor.
Posts: 896
Re: kan gebrande CD-rom niet afspelen

Hai en welkom hier namens mij


Ff vraagje aan jou... Waarom wil je een kopie laten draaien als je het origineel hebt????


mzzl Dúnedain
__________________
If it seems you've got everything under control... You're not going fast enough ( Ayrton Senna)



www.compugear.nl

Asus M4N98TD EVO

AMD Phenom II x4 840
Samsung 1 TB HD en ST 1.5 TB em WD 3 TB
12000 MB Kingston DDRII Ram 800 MHz
Ati Radeon 5770 1 GB
Plextor DVDR PX820SA
Windows 7 Pro



Dunedain is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2008   #3
No longer with us
 
Da_Taxman's Avatar
 
Join Date: Mar 2000
Location: The Netherlands
Posts: 15,354
Re: kan gebrande CD-rom niet afspelen

Quote:
Originally Posted by Dunedain View Post
Hai en welkom hier namens mij


Ff vraagje aan jou... Waarom wil je een kopie laten draaien als je het origineel hebt????


mzzl Dúnedain
Met de prijzen van tegenwoordig zou ik ook liever het origineel in de kast houden...
Da_Taxman is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2008   #4
MyCE Resident
 
Dunedain's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: In front of my monitor.
Posts: 896
Re: kan gebrande CD-rom niet afspelen

Quote:
Originally Posted by Da_Taxman View Post
Met de prijzen van tegenwoordig zou ik ook liever het origineel in de kast houden...

Ow ik begrijp dat aan de ene kant wel want ik ben al aan mijn 3de Monsters & Co dvd toe. Ik ben er wel wat mee bezig geweest maar nog niet echt actief om een progje te vinden dat de Disney dvd kan kopiëren met beveiliging en al. Zodat ik die kan gebruiken ipv de originele. Maar aan de andere kant heb ik met een spelletje zoiets van: waarom zou je? Hoeveel lijd een spelletje (dvd/cd) dat waarschijnlijk (in dit geval) door een volwassene gebruikt wordt ten opzichte van een DVD die iedere dag wel één keer wordt bekeken? Minimaal...! En in de kinderkast staat... .

Maar ff terug ontopic... lukt het mss wel om een image te maken en met een gratis tool als Deamon het zo te laten werken? Of krijg je dan hetzelfde probleem als met de kopie?

mzzl Dúnedain
__________________
If it seems you've got everything under control... You're not going fast enough ( Ayrton Senna)



www.compugear.nl

Asus M4N98TD EVO

AMD Phenom II x4 840
Samsung 1 TB HD en ST 1.5 TB em WD 3 TB
12000 MB Kingston DDRII Ram 800 MHz
Ati Radeon 5770 1 GB
Plextor DVDR PX820SA
Windows 7 Pro



Dunedain is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
afspelen gebrande dvd hapert steeds aan einde seymour Dutch: De Woonkamer 13 08-07-2007 17:11
gebrande cds werken niet broederjw Dutch: De Woonkamer 1 26-06-2006 22:54
probleem afspelen gebrande dvd+r sndr Dutch: De Woonkamer 1 05-07-2005 21:13
kan cd's niet afspelen Quake Dutch: De Woonkamer 11 31-12-2001 05:57
gebrande cd werkt niet guust Dutch: De Woonkamer 1 15-02-2000 14:51


All times are GMT +2. The time now is 12:41.
Top