Old 17-06-2000   #1
CD Freaks Senior Member
 
Don_Charly's Avatar
 
Join Date: Jan 2000
Location: Ghent
Posts: 301
Ik heb een vraagje ls ik mijn HD schijf formateer:kan ik Windows daarna noch herinstalleren?
Don_Charly is offline   Reply With Quote
Old 17-06-2000   #2
CDFreaks Resident
 
Join Date: Mar 2000
Posts: 1,319
ga ne keer naar je BIOS !!!
als je daar ergens ziet staan
Boot sequence !!!!!!!!!!!!!!
dan zet je die op CD ROM !!!!!!!!!!!!!
dan als je pc opstart gaat hij naar je cd rom checken en dan vind hij windows 98
of zo en dan start die windows 98 setup op !!!! anders ga naar configuratiescherm dan naar software dan naar windows opstartdiskette !!!!! dan maak je 1
ken08 is offline   Reply With Quote
Old 17-06-2000   #3
New on Forum
 
Join Date: Apr 2000
Location: Zeeland
Posts: 10
dat is niet zo moeilijk, je formateert (format c: in dos) je harde schijf als je een oem versie van windows heb ga je naar je bios, je stelt in booten vanaf cd-rom. je doet de windows cd in de cd speler en je start je computer opnieuw op (resetten).
bij geen oem versie zal je eerst dos moeten installeren en je cd-rom installeren. of je maakt eerst een bootdisk in windows daarna formateer je je computer doe de bootdiskette in je comp. en start opnieuw op.

mocht je hier niet uitkomen mail me dan effe

renzbomer@zeelandnet.nl

veel succes
cd freak is offline   Reply With Quote
Old 17-06-2000   #4
CDFreaks Resident
 
Join Date: Mar 2000
Posts: 1,319
<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Originally posted by cd freak:
dat is niet zo moeilijk, je formateert (format c: in dos) je harde schijf als je een oem versie van windows heb ga je naar je bios, je stelt in booten vanaf cd-rom. je doet de windows cd in de cd speler en je start je computer opnieuw op (resetten).
bij geen oem versie zal je eerst dos moeten installeren en je cd-rom installeren. of je maakt eerst een bootdisk in windows daarna formateer je je computer doe de bootdiskette in je comp. en start opnieuw op.

mocht je hier niet uitkomen mail me dan effe

renzbomer@zeelandnet.nl

veel succes
<HR></BLOCKQUOTE>

euh ik wil nie vooz doen maar waarom herhaal je mijn tekst ????

ken08 is offline   Reply With Quote
Old 17-06-2000   #5
Retired Admin
 
Join Date: Aug 1999
Posts: 3,798
Indien weinig tijd, gebruik dan gewoon
format c: /q

Mattel007 is offline   Reply With Quote
Old 17-06-2000   #6
New on Forum
 
Join Date: Jun 2000
Posts: 12
In de bios zet je de cd-rom als eerste boot.Laat de computer opstarten met de win98 cd en kies "de computer opstarten met ondersteuning cd-rom"typ dan D:\win98\format c:\u.opgelost.
vanessataz is offline   Reply With Quote
Old 17-06-2000   #7
CD Freaks Member
 
Join Date: May 2000
Location: Rotterdam
Posts: 117
Fdisken en dan opstartdisk windows met cd ondersteuning en hopla klaar ben je .
carvedude2000 is offline   Reply With Quote
Old 17-06-2000   #8
CD Freaks Senior Member
 
Don_Charly's Avatar
 
Join Date: Jan 2000
Location: Ghent
Posts: 301
Kheb windows 2000,enne hoe moet ik mijn internet verbinding behouden?
Don_Charly is offline   Reply With Quote
Old 17-06-2000   #9
CDFreaks Resident
 
Join Date: Jun 2000
Posts: 594
backupje maken en eventueel op CD zetten.
Misha is offline   Reply With Quote
Old 18-06-2000   #10
CD Freaks Senior Member
 
the_Matrix's Avatar
 
Join Date: Mar 2000
Location: the Dutch Mountains
Posts: 489
Ik doe altijd format c: /s
die s houdt in dat hij na het formateren de system files op je HD zet (config sys)
the_Matrix is offline   Reply With Quote
Old 18-06-2000   #11
CD Freaks Member
 
Join Date: Jun 2000
Posts: 102
Ms-dos-prompt
c:&gt;
Format c:/u

There u go
Viper_74 is offline   Reply With Quote
Old 18-06-2000   #12
New on Forum
 
Join Date: Mar 2000
Posts: 15
wat betekenen de letters achter formatc?
martaz is offline   Reply With Quote
Old 18-06-2000   #13
CD Freaks Senior Member
 
Join Date: May 2000
Location: Groningen
Posts: 295
/u is tegen UnFormat
User is offline   Reply With Quote
Old 18-06-2000   #14
MyCE Resident
 
Crowley's Avatar
 
Join Date: Jan 2000
Location: zeijen NL
Posts: 941
Je kunt ook via je bios gaan formaten. Dan weet je zeker dat alles weg is van je harde schijf
Crowley is offline   Reply With Quote
Old 18-06-2000   #15
Retired Administrator
 
Dee-ehn's Avatar
 
Join Date: Feb 2000
Location: On my chair
Posts: 15,198
Ff opmerking maken:

format c:/s zet geen config.sys op je c, alleen maar een io.sys, msdos.sys en command.com

ohja, kun je niet goed beslissen doe dan gewoon format c:/u/q/autotest

en alle problem zijn opgelost!

Grrrrrrrrrrrrreeeeeeeeeeeetzzzzzzzzzzzz
Dee-ehn is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hoe moet ik mssiah coppieren ?? cybermutant Dutch: De Woonkamer 6 24-04-2001 20:10
Hoe moet ik covers maken? Don_Charly Dutch: De Woonkamer 4 11-05-2000 01:28
Hoe moet ik met bo2k werken? Don_Charly Dutch: De Woonkamer 5 08-05-2000 00:17
Hoe moet ik CU Dilla R2 gebruiken??? ik moet het op 2mei nog weten HELP? ken08 Dutch: De Woonkamer 1 02-05-2000 23:36
Hoe moet ik kopiƫren? Don_Charly Living Room 5 14-02-2000 11:52


All times are GMT +2. The time now is 10:45.
Top