Old 12-03-2001   #1
CD Freaks Member
 
Join Date: Feb 2001
Location: Groenste dorp van Europa
Posts: 125
Hoi luitjes,

ik heb een AMD ATHLON en een GEFORCE 2 de luxe,
maar nu wil ik graag mijn computer op mijn tv aansluiten maar dit staat niet in de handleiding vermeld dus dit zou ik graag willen weten

wat voor aansluiting heb je nodig op je tv en hoe sluit je dan je computer hierop aan ?

alvast bedankt

greetingz

drpeer
drpeer_holland is offline   Reply With Quote
Old 12-03-2001   #2
CDFreaks Resident
 
Join Date: Mar 2000
Posts: 1,319
je steekt in je video of TV valt te zien hoe je TV is aangesloten enz ...
je steekt dus een SCART blok in de video of TV waar op de scart blok 3 uitgangen staan : 1 voor video 1 voor audio en andere weet ik niet
je steekt in de video uitgang een kabel recht naar uw TV out van uw geforce 2
uw TV kan ook standaard al van die 3 uitgangen hebben
normaal is dat een gele uitgang
indien je dat niet hebt zal je zo een scart blok moeten kopen
ken08 is offline   Reply With Quote
Old 12-03-2001   #3
CD Freaks Rookie
 
Join Date: Feb 2000
Posts: 42
het is inderdaad zoals ken08 zegt een losse scartblok kopen en die in je video of tv pluggen,dan de videokaart verbinden met de scartblok(is de gele uitgang)dan van de uitgang van je geluidskaart een kabel die splitst naar 2 uitgangen en die gaan in de andere 2 ingangen in het scartblok(rood en wit)
dan ff instellingen--->configuratiescherm--->beeldscherm--->instellingen--->geavancceerd--->uitvoerapparaat--->en dan tv--->dan op formaat wijzigen klikken en het land kiezen +pal--->resolutie kan tot 32bits 800X600
het enige probleem dat je dan kan hebben is dat je geforce geen dualvieuw heeft zoals mijn mx kaartje want dan is op de monitor het beeld weg naar de tv en dat is knap lastig
dus heb je geen dualvieuw koop dan ook ff een verlengkabel voor je muis
dan dvd of DivX in de schuif popcorn en bier erbij enkijken maar
oja mijn tv staat 8 meter ver van de pc en dat is geen enkel probleem--->perfecte kwaliteit
changnoy is offline   Reply With Quote
Old 12-03-2001   #4
Retired Administrator
 
Dee-ehn's Avatar
 
Join Date: Feb 2000
Location: On my chair
Posts: 15,198
Zorg er wel voor dat je een _goede_ kabel hebt! Vooral op grotere afstanden merk je het erg goed! Ik had eerst een audio kabel van 5m ertussen en die had een beeld als een euh gore kameel
Nu heb ik een 12m lange kabel ertussen, maar dat is een soort van dunne, zeer flexibele coaxkabel (lag in de restenbak bij de electronica shop) met degelijke stekkers. Deze kabel levert een veel scherper en minder verbogen beeld en dergelijke! Dit is zeer de moeite waard!

Verder is het een aanrader om ook de TwinView drivers te installeren. Alhoewel je kaart het officieel wellicht niet ondersteunt werkt het als een tiet en kun je op je TV en monitor tegelijkertijd kijken

Suc6 ermee!
Dee-ehn is offline   Reply With Quote
Old 12-03-2001   #5
MyCE Resident
 
Join Date: Jul 1999
Location: Belgium
Posts: 690
waar vind je die twinview drivers??
En zouden die ook werken met mijn guillemot hercules 3d propet geforce┬▓ pro 64Mb?? (wat een lange naam)
snowie is offline   Reply With Quote
Old 12-03-2001   #6
Retired Administrator
 
Dee-ehn's Avatar
 
Join Date: Feb 2000
Location: On my chair
Posts: 15,198
Zover ik weet werken die drivers met elke Geforce 2 based kaart.
Ze zijn te downen op de site van NVidia (www.nvidia.com)... het zijn de Detonator 3 drivers...
Dee-ehn is offline   Reply With Quote
Old 12-03-2001   #7
CD Freaks Rookie
 
Join Date: Feb 2000
Posts: 42
dee-ehn de drivers voor een geforce met of zonder twin view zijn dezelfde dus je kaart heeft twin view of ze heeft het niet detonatordrivers kunnen geen twin view softwarematig toveren
spijtig is da wel
changnoy is offline   Reply With Quote
Old 12-03-2001   #8
Retired Administrator
 
Dee-ehn's Avatar
 
Join Date: Feb 2000
Location: On my chair
Posts: 15,198
Ik heb zelf een Powercolor Geforce 2MX. Met TV out. Deze kaart ondersteunt GEEN Twinview, doch met de Detonator 3 drivers heb ik Twinview als optie en hij werkt ook nog!
Dee-ehn is offline   Reply With Quote
Old 13-03-2001   #9
CDFreaks Resident
 
xian's Avatar
 
Join Date: Oct 1999
Posts: 2,614
jeps dee-ehn heeft gelijk
ik heb ook een gForce 2 MX en standaard geen twinview
maar met nieuwe drivers twinviewt hij als een gek.
xian is offline   Reply With Quote
Old 13-03-2001   #10
Retired Administrator
 
Dee-ehn's Avatar
 
Join Date: Feb 2000
Location: On my chair
Posts: 15,198
ja ik heb het al meer gehoord...... moet je gewoon wat rommelen met die drivers dan krijg je het vanzelf bij je beeldscherminstellingen!
Dee-ehn is offline   Reply With Quote
Old 13-03-2001   #11
MyCE Resident
 
Join Date: Jul 1999
Location: Belgium
Posts: 690
Dee-ehn, is er geen andere site waar ik de laatste detonator3 drivers kan downloaden, want zodra ik ze wil downloaden van de nvidia site loop ik vast en moet ik heropstarten.
snowie is offline   Reply With Quote
Old 13-03-2001   #12
Retired Administrator
 
Dee-ehn's Avatar
 
Join Date: Feb 2000
Location: On my chair
Posts: 15,198
Hmmmmmmmmm dat is raar...... ff denken....

ik geloof dat ooit zoiets was als http://www.driverguide.com maar dat weet ik niet zeker

ik zal ff kijken of ik een linkje voor je kan opduiken momentje svp
Dee-ehn is offline   Reply With Quote
Old 13-03-2001   #13
Retired Administrator
 
Dee-ehn's Avatar
 
Join Date: Feb 2000
Location: On my chair
Posts: 15,198
OK ik heb ff voor je gezocht en deze zou wat moeten opleveren:

http://www.m3dzone.com/files.php?dir...A/Drivers/W9x/

suc6!
Dee-ehn is offline   Reply With Quote
Old 13-03-2001   #14
MyCE Resident
 
Join Date: Jul 1999
Location: Belgium
Posts: 690
gdvd, kgeef het op voor vanavond, als ik je link aanklik doet ie weer niets meer en zit ik vast, ik zit nu al vanaf 18h op het net zonder problemen maar zodra ik vanaf de nvidia site de drivers wil downloaden via ftp zit ik vast als ik ze probeer via hun http link, download ie ongeveer 250kb en stopt dan.

kweet het niet meer, tzal morgen misschien beter gaan

toch bedankt Dee-ehn
snowie is offline   Reply With Quote
Old 13-03-2001   #15
Retired Administrator
 
Dee-ehn's Avatar
 
Join Date: Feb 2000
Location: On my chair
Posts: 15,198
zal ik je anders proberen ze per email te sturen? moet ik wel op school doen want met mijn isdn lijn wordt dat nix...
euh laat het ff weten dan krijg je ze donderdag van me (dna ben ik weer op school)

Dee-ehn is offline   Reply With Quote
Old 13-03-2001   #16
MyCE Resident
 
Join Date: Jul 1999
Location: Belgium
Posts: 690
Eindelijk, het is vanddag gelukt vanaf de officiele site van nvidia.
Maar ik heb nog steeds geen twinview??
Of is het omdat ik een GTS versie heb.
snowie is offline   Reply With Quote
Old 13-03-2001   #17
Retired Administrator
 
Dee-ehn's Avatar
 
Join Date: Feb 2000
Location: On my chair
Posts: 15,198
Euh geen idee....... ik heb het op mijn MX ook niet (officieel) maar met die drivers heb ik het wel weer...

weird....
Dee-ehn is offline   Reply With Quote
Old 13-03-2001   #18
MyCE Resident
 
Join Date: Jul 1999
Location: Belgium
Posts: 690
ik heb die drivers er weer af gesmeten want het was versie 6.50 en voordien had ik 6.72.
Kzal moeten leren leven zonder twinview
snowie is offline   Reply With Quote
Old 14-03-2001   #19
Retired Admin
 
Wookie's Avatar
 
Join Date: Oct 1999
Location: central NL
Posts: 7,096
Quote:
Originally posted by Dee-ehn
Ik heb zelf een Powercolor Geforce 2MX. Met TV out. Deze kaart ondersteunt GEEN Twinview, doch met de Detonator 3 drivers heb ik Twinview als optie en hij werkt ook nog!
Ik heb diezelfde kaart ook gekocht afgelopen zaterdag op een beurs! Is ie een beetje relaxed!? (Ervaringen...)
Wookie is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Aansluiten meerdere HD's op laptop Enigm@star Dutch: De Woonkamer 4 07-12-2004 16:33
geluidskaart aansluiten op stereosetje Its_me_117 Dutch: De Woonkamer 6 20-09-2004 23:45
Geluid-boxen aansluiten op een versterker van een ander merk Buba Dutch: De Woonkamer 3 05-04-2003 22:37
Dvd via tv-out kijken op tv Wappy® Dutch: De Woonkamer 3 22-04-2002 14:47
Ik wil via mijn 3D-kaart(met TV-ou) DvDs afspelen op mijne TV! Moneymaker Dutch: De Woonkamer 5 10-07-2000 15:42


All times are GMT +2. The time now is 02:26.
Top