Old 21-08-2006   #1
MyCE Rookie
 
Banjo_burningman's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: holland
Posts: 35
avi film gebrand op dvd met nero recode-> nero digital??

Ik heb een dvd gebrand met erop een film (avi bestand) met nero recode en dan nero digital ,maar als ik hem wil afspelen op dvd speler doet die niks?? Ligt het aan de manier van branden of aan de dvd spelers ???

Last edited by Dee-ehn; 24-08-2006 at 01:23.
Banjo_burningman is offline   Reply With Quote
Old 24-08-2006   #2
Retired Administrator
 
Dee-ehn's Avatar
 
Join Date: Feb 2000
Location: On my chair
Posts: 15,198
Re: avi film gebrand op dvd met nero recode-> nero digital??

Quote:
Originally Posted by Banjo_burningman
Ik heb een dvd gebrand met erop een film (avi bestand) met nero recode en dan nero digital ,maar als ik hem wil afspelen op dvd speler doet die niks?? Ligt het aan de manier van branden of aan de dvd spelers ???
Kun je wellicht wat meer vertellen over hetgeen je precies gedaan hebt en wat het probleem met de DVD speler is? Om wat voor DVD speler gaat het? Software of hardware?
Dee-ehn is offline   Reply With Quote
Old 25-08-2006   #3
MyCE Rookie
 
Banjo_burningman's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: holland
Posts: 35
Re: avi film gebrand op dvd met nero recode-> nero digital??

Ja ik heb 4.7 gb tdk dvd-r 's. Ik heb via nero digital en dan nero recode--> dvd's en video's hercoderen naar gepakt en dan een avi bestand geimporteerd en dan gebrand. Dit ging allemaal goed en liet film enz zien maar kon hem op meerdere dvd spelers nier afspelen ??
Banjo_burningman is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Nero Digital>Nero Recode Having Errors Gotsteve2006 Nero & InCD 1 21-12-2006 08:19
Recode Main Movie to Nero Digital taking too long to recode?! Auzzie Kid Movie copy software 2 03-03-2006 18:22
met nero gebrand , nu mov files corrupt honsbeek Dutch: De Woonkamer 0 29-03-2005 12:27
nero recode for first time, but i dont have the nero digital or mp4 options redninja General Software 1 20-12-2004 04:11
How do i use nero recode ot convert an avi to nero digital? jtbullet Video Edit Software 8 16-08-2004 21:14


All times are GMT +2. The time now is 05:35.
Top