Old 27-12-2007   #1
New on Forum
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 4
unrecognized disc

when using dvdfab gold it shows that process completed successfully when i eject the disc and place in dvd player it shows unrecognized disc my desktop worked all the time but now it is doing the same thing as my laptop is and i am using the same disc that i always did use so i know that isnt the problem anyone have any thoughts on this or is having the same problem.
aforet5 is offline   Reply With Quote
Old 27-12-2007   #2
MyCE Resident
 
_chef_'s Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: @FX labs .de ...playing LLAMATRON :-]
Posts: 31,135
Re: unrecognized disc

Quote:
Originally Posted by aforet5 View Post
when using dvdfab gold it shows that process completed successfully when i eject the disc and place in dvd player it shows unrecognized disc my desktop worked all the time but now it is doing the same thing as my laptop is and i am using the same disc that i always did use so i know that isnt the problem anyone have any thoughts on this or is having the same problem.
So you have used RW? Which RW?
__________________
Enable DMA with micrAp$0ft Enable DMA free at your will busTRACE => Upper/Lower Filters Util
DevCon
***HOW TO ... Delete the Upper & Lower Filters!***

If you expect help then please use the powerful SEARCH. Try ThreatFire
I am looking for DVD-R for Authoring & HD DVD media. Please PM me if you can help me.

Vamos Tribbles! V-a-m-o-s!!
_chef_ is offline   Reply With Quote
Old 27-12-2007   #3
New on Forum
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 4
Re: unrecognized disc

i didnt use a rw disc i always use dvd+r discs i have a lightscribe disc on my desktop and i have a double layer disc on my laptop never had trouble with my desktop until installed dvdfab on the laptop too. now they are doing the same thing
aforet5 is offline   Reply With Quote
Old 28-12-2007   #4
Wii Freak
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 4,270
Re: unrecognized disc

first please use punctuation in your post so i can tell when one sentence ends and the next sentence begins.

as i understand, the unrecognized disc's are backup's. your standalone dvd player is device showing "unrecognized disc". does not matter which computer you use to create the backups, neither disc will play. you were, at one time, able to create backups with your desktop but now these backups do not work, now that dvdfab has been installed. you do not think the problem could be the blank media because you are using the same brand which you have always used.

do you have other burning programs or do you use only dvdfab gold? can you post a burn log please?

Quote:
Originally Posted by signals View Post
C:\Documents and Settings\..username...\My Documents\DVDFab\Log\DVDFab_burn_VSO.log. This is a text file that you can open with Notepad and copy and paste a few recent entries into a reply post.
thanks troy
troy512 is offline   Reply With Quote
Old 28-12-2007   #5
New on Forum
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 4
Re: unrecognized disc

i am only using dvdfab gold that is all i have ever used.
aforet5 is offline   Reply With Quote
Old 28-12-2007   #6
MyCE Resident
 
_chef_'s Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: @FX labs .de ...playing LLAMATRON :-]
Posts: 31,135
Re: unrecognized disc

Quote:
Originally Posted by aforet5 View Post
i didnt use a rw disc i always use dvd+r discs i have a lightscribe disc on my desktop and i have a double layer disc on my laptop never had trouble with my desktop until installed dvdfab on the laptop too. now they are doing the same thing
If you were not using RW media then this cannot be true: "and i am using the same disc that i always did use".
Please check the brand/media and the mediacode/MID of the discs and post them here.

You could use dvd.identifier or nero cd dvd speed to find the MID.
__________________
Enable DMA with micrAp$0ft Enable DMA free at your will busTRACE => Upper/Lower Filters Util
DevCon
***HOW TO ... Delete the Upper & Lower Filters!***

If you expect help then please use the powerful SEARCH. Try ThreatFire
I am looking for DVD-R for Authoring & HD DVD media. Please PM me if you can help me.

Vamos Tribbles! V-a-m-o-s!!
_chef_ is offline   Reply With Quote
Old 28-12-2007   #7
New on Forum
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 4
Re: unrecognized disc

when is said the same disc i always have been i meant the same brand name disk....
aforet5 is offline   Reply With Quote
Old 28-12-2007   #8
MyCE Resident
 
Join Date: Jan 2007
Location: wilds of western Montana
Posts: 2,452
Re: unrecognized disc

Quote:
when is said the same disc i always have been i meant the same brand name disk....
And that would be.....drum roll.......
~Jethro~ is offline   Reply With Quote
Old 28-12-2007   #9
CD Freaks Senior Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 730
Re: unrecognized disc

Quote:
Originally Posted by aforet5 View Post
i didnt use a rw disc i always use dvd+r discs i have a lightscribe disc on my desktop and i have a double layer disc on my laptop never had trouble with my desktop until installed dvdfab on the laptop too. now they are doing the same thing

so installing DVDfab onto your LAPTOP has caused your DESKTOP to stop working ???

THAT IS NOT LOGICAL
cybmole is offline   Reply With Quote
Old 29-12-2007   #10
MyCE Resident
 
zap em's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: SAN JOSE,CALIFORNIA U.S.A.
Posts: 1,146
Re: unrecognized disc

AFORET5,
Try doing a system restore back a couple days or weeks to when
you were not having the problem. Then if successfull try reinstalling
the newest version of dvdfab 4.0.3.0 and see if it works first. If not
send your log to FENGTAO.
Good Luck ZAP.
zap em is offline   Reply With Quote
Old 29-12-2007   #11
Wii Freak
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 4,270
Re: unrecognized disc

Quote:
Originally Posted by troy512 View Post
first please use punctuation in your post so i can tell when one sentence ends and the next sentence begins.

as i understand, the unrecognized disc's are backup's. your standalone dvd player is device showing "unrecognized disc". does not matter which computer you use to create the backups, neither disc will play. you were, at one time, able to create backups with your desktop but now these backups do not work, now that dvdfab has been installed. you do not think the problem could be the blank media because you are using the same brand which you have always used.

do you have other burning programs or do you use only dvdfab gold? can you post a burn log please?



thanks troy
Originally Posted by signals View Post
C:\Documents and Settings\..username...\My Documents\DVDFab\Log\DVDFab_burn_VSO.log. This is a text file that you can open with Notepad and copy and paste a few recent entries into a reply post.
troy512 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Media Unrecognized jollygoat Newbie Forum 6 15-10-2007 12:44
USB Unrecognized ssjgoku2k420 General Software 0 06-10-2007 19:38
How To View/Copy An Unrecognized DVD topherus General Hardware Forum 2 30-11-2006 00:26
Media unrecognized jwenck Disc Testing Methods and Software 1 16-10-2006 16:27
Unrecognized codec Ty_dA_maNn58 General Software 4 12-01-2006 01:37


All times are GMT +2. The time now is 21:08.
Top